![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu stiu alta asemanatoare, tot cu un om care merge cu masina dar nu e nici un calugar, nici o maica. e de fapt un test de etica. pana dai de urma povestii tale, poate te consolezi cu asta. Esti singur in masina si conduci intr-o noapte furtunoasa; cand treci pe langa o statie de autobuz, vezi 3 persoane asteptand autobuzul: 1. o batranica bolnava care pare pe moarte 2. un vechi prieten care ti-a salvat viata 3. iubitul / iubita ideal(a) / a pe care asteptai demult sa o/il (re)intalnesti. Pe care din cei 3 l-ai lua in masina, daca ar exista posibilitatea ca langa sofer sa stea un singur pasager? Gandeste-te bine inainte sa continui... Aceasta este o problema de morala care a fost folosita ca parte a unui interviu pentru o slujba. Poti sa iei batrana, intrucat ea e pe moarte; sau poti sa il alegi pe vechiul tau prieten care ti-a salvat viata, si astfel sa te revansezi. Si totusi, sansa neasteptata de a te intalni cu partenerul ideal s-ar putea sa nu ti se mai ofere vreodata!! Raspunsul candidatului care a obtinut slujba a fost: "I-as da cheile de la masina prietenului meu sa o duca pe batrana la spital si as astepta autobuzul alaturi de partenerul ideal!" Uneori, avem mult de castigat daca renuntam la limitarea unei gandiri incapatanate. Nu uita niciodata sa ai o viziune de ansamblu!! autor necunoscut |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu ma gandeam la batrana. Multumesc strajerul. Am citit-o cred cu mai mult de 10 ani, dar m-a influentat mult atunci.
Nu se (mai) pune problema la mine de interviu, probabil profesor ajung. O ruda apropiata a avut o asemenea intalnire, care mi-as fi dorit-o pentru mine. Last edited by idealist; 22.06.2010 at 01:44:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu as fi ales iubita.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc deasemenea si celui care l-a scos "la lumina"!... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Duminica Sfintilor Romani , o sarbatoare ciudata | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 22.02.2010 23:29:20 |
Traducere ciudata a imnelor Sfantului Simeon Noul Teolog | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 17.12.2008 18:07:11 |
Rugaciune ciudata in rugaciunile diminetii | mihailt | Rugaciuni | 4 | 04.12.2008 21:04:12 |
|