![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Oare aceasta activitate din afara bisericii, nu tine mai mult de sarcinile doamnei preotese, nu de cele ale preotului?
|
|
|||
|
|||
![]()
Anca, multe dintre ele saracele nu sunt doamne ci femei simple de la tara cu 4 clase primare, insa femei de treaba, bune de nascut prunci de pregatit masa, curatenie, cuminti, ascultatoare, nu de organizat initiative sociale. Pentru asa ceva trebuie sa ai ceva stofa, pregatire, talent oratoric si de organizare.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Ori te-or asculta , ori nu , tu fiul omului , sa nu te temi de ei si de vorbele lor sa nu te sperii ; desi ei vor fi pentru tine spini si ciulini , ai sa traiesti intre ei , ca intre scorpii ; sa nu te temi de vorbele lor , sa nu te sperii , ci sa le spui cuvintele Mele , ori te-ar asculta , ori nu te-ar asculta ( Iezechiel 2 , 3-7 )
|
||||
|
||||
![]()
Un poet al nostru spunea: "Eu cred ca vesnicia s-a nascut la sat." Aceasta ascunde un adanc inteles! Acolo ne avem toti originile!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Ma iertati, dar preotesele de azi nu mai sunt doar femei de la tara cu patru clase, majoritatea au studii, pe langa faptul ca sunt ''bune de nascut prunci, pregatit masa, curatenie, cuminti, ascultatoare...''
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parerea mea... | iustin10 | Generalitati | 22 | 20.09.2010 11:18:01 |
parerea dumneavoastra | Anamaria_anca | Generalitati | 12 | 11.03.2010 18:57:39 |
parerea mea | Order66 | Din Vechiul Testament | 254 | 24.12.2009 00:35:13 |
PAREREA VOASTRA ! | cristiboss56 | Botezul | 51 | 20.08.2008 16:51:03 |
spuneti-va parerea | alexa.oni | Generalitati | 12 | 06.01.2008 15:40:38 |
|