![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am ajuns ca doar dupa o cautare dupa adresa de e-mail sa putem gasi o sumedenie de informatii despre o anumita persoana. Aveti mare grija cei care vreti sa pastrati anonimatul pe internet.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 08.06.2010 at 22:07:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Depinde la ce fel de anonimat va referiti. Au existat cazuri de pedofili pe facebook si toate cele... Una e sa spun ce varsta am si eventual in ce oras locuiesc si alta e sa dau detalii amanuntite necunoscutilor despre mine.
|
||||
|
||||
|
Pericolul asta e pretutindeni , eu m-am referit la persoanele normale , mature apoi cei sapte ani de acasa sunt extrem de importanti in discernamantul copilului ( adolescentului ) . Netul are acest imens dezavantaj , in care virtualul este extrem de inselator in mana celui " inselator " !
|
||||
|
||||
|
Da , ai perfecta dreptate , fara detalii ( adresa exacta , numere de telefon , etc . )
|
||||
|
||||
|
Nu-mi place sa ma aventurez pe un teren necunoscut.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
||||
|
||||
|
Cam toata viata asta , de aici , e un teren nesigur si necunoscut . . .
|
||||
|
||||
|
Adevarat. Din pacate, anumite provocari ne indeparteaza de esenta-de Dumnezeu.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
|||
|
|||
|
.................................................. ..............
Last edited by Constanta; 24.09.2011 at 11:48:22. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Chiar pot chistiga un iPad 4 pe facebook? | mariusfanea | Intrebari utilizatori | 2 | 18.12.2012 13:59:56 |
| Facebook: bun sau rau ? | Cristina Maria | Intrebari utilizatori | 45 | 07.11.2012 23:47:59 |
| Cont pe Facebook pro/contra? | caty_deea | Generalitati | 23 | 15.08.2011 20:29:00 |
| Peste 8000 de amenintari cu moartea de la crestini pe Facebook | cocacoc | Generalitati | 65 | 11.08.2011 15:52:50 |
|
|