![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
De fiecare data cand aud despre necazurile cuiva, ma cuprinde tristetea si ma intreb daca suferinta acelui om se datoreaza pacatelor sau incercarilor vietii. Indiferent de unde ar veni, gestul nostru de ajutor ar trebui sa apara, atat timp cat este cu putinta. Dar se intampla ca intervin altii si ne inmoaie sufletele cu cate o poveste extrem de sensibila si tu te lasi pe tine, iei de la gura copiilor, renunti la ceea ce trebuia sa faci cu o suma bunicica, numai fiindca doresti sa ajuti... Daca Dumnezeu apreciaza sau nu sufletul tau, cine poate sti?
Pentru cazul de aici si pentru alte cazuri nu fac decat sa ma rog. Cei ce vor sa ajute si pot, ferice de ei. Eu n-o mai fac decat atunci cand sunt de fata si vad cu ochii mei. Am zis ca o sa fiu discret si in acea perioada m-am rugat ca in cazul in care am fost "fraierit", macar sa-l ajute Dumnezeu sa-si rezolve problemele pentru care a decis sa apeleze la inselaciune. Ma refer la cazul podolski_2 Am fost singurul care am dat o suma mare si am cerut detalii sa pot ajunge si eu intr-o zi sa vad... vacuta. Din pacate s-a volatilizat. Nu-l condamn pe el, ci pe mine care am crezut. Dar - Dumnezeu ma ierte! - nu mai vreau sa primesc astfel de mesaje si nu mai sar in ajutorul nimanui. Am in jurul meu destule ocazii sa ajut, nu mai vreau alte dezamagiri! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Un lucru mi se pare evident ,cand cineva vrea sa faca ceva bun ,cel rau se opune cu indarjire. Nu mi se pare necesar sa te justifici pentru ajutorul sau neajutorul acestui preot ,dar o umbra de indoiala ai reusit sa strecori ceea ce nu era cazul aici. Mai ales ca se da o lupta contratimp. Sa stii ca lui Dumnezeu ii place banutul vaduvei. O sa aflam detalii de la Laurentiu la sfarsitul saptaminii. Eu am incredere in Laurschepsis. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu vreau sa fiu inteles gresit; sunt de acord sa ne ajutam intre noi, dar tot omul este cel care speculeaza slabiciuni. Este de-ajuns sa se vada ca sunt destui care se sensibilizeaza si o sa inceapa toti sa vina cu propria poveste. Rugati-va, oameni buni! E mult mai de folos. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tot prin oameni trimite Dumnezeu acel ajutor. Spui ca omul speculeaza slabiciuni. Ce slabiciuni a speculat acel om daca nici macar nu a cerut ceva aici ,pe forum ci altcineva a intervenit pentru el. Cine ajuta pe el ,ajuta la construirea unei biserici. Doamne ajuta ! P.S.Pana la urma ce mai cautam la biserica sa vorbim cu preotii ,sa le cerem sfat ,daca nu avem incredere in ei. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Inca o data, iarta-ma! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu am generalizat ,dar se presupune ,cel putin din ce spui tu ca situatia nu este reala. |
|
|
||||
|
||||
|
Propun sa fie donate castigurile din reclamele de pe forum acestui preot. Macar incasarile pe o luna.
Si dat fiind faptul ca situatia este atat de grava si contra cronomentru, cred ca e cazul ca Patriarhia romana sa fie anuntata. Este vorba la urma urmei de un slujitor al Domnului care incearca sa construiasca o biserica. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
|
Doamne-ajuta!
Sora Anita si frate Culai amandoi aveti inima buna. Sunteti, atat cat va cunosc eu doua suflete intru Hristos. Asa fiind nu aveti a va incurca in vorbe. E doar o ispita si o puteti evita usor. Frate Culai, cunosc cazul de care se ocupa fratele Podolski_2. Fii linistit caci vacuta se va cumpara, daca nu in aceasta saptamana, in cealalta. O va cumpara chiar parintele aflat in impas. Azi am vorbit cu fata care a initiat apelul de ajutorare si mi-a relatat ca "fratele Podolski_2 traverseaza o perioada foarte incarcata". Deci, pace tie. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|