Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Vezi rezultatele sondajului: Satana ne stie gandurile?
Da, pe toate 2 5,13%
Da, doar pe cele rele 4 10,26%
Da, pe toate, dar nu poate cunoaste ce avem in inima 5 12,82%
Nu, deloc 16 41,03%
Nu e un detaliu important pentru noi 5 12,82%
Nu stiu 7 17,95%
Votători: 39. Nu poti vota in acest sondaj

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.06.2010, 22:07:37
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Imi povestea odata nasa ca a mers intr-o vara de trei ori la Sihastria mai demult pentru a-l vedea pe parintele Cleopa. Primele doua dati a mers si nu a spus nimanui, totul a decurs normal.
Insa a treia oara cand iesea din casa a intrebat-o o vecina unde se duce. I-a raspuns ca "pana la Sihastria, la manastire".

Si surpriza, a treia oara autobuzul cu care circula a facut pana, pana a gasit alt mijloc de transport, toate erau ocupate etc. Intr-un final cand a ajuns seara tarziu la manastire obosita si la parintele Cleopa, acesta a privit-o incruntat si i-a spus "A trebuit tu sa spui unde mergi, nu-i asa?" si a atentionat-o sa nu mai faca asta niciodata.
Da, de luat aminte.
Cred ca asa ni se intampla tuturor, dar nu avem trezvia de a observa lucrarea vicleana.

Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cat de puternic este satana pana la urma? victortiti89 Generalitati 20 16.06.2011 19:33:03
V-ati lepadat de satana ? Florin Liviu Generalitati 27 15.05.2010 01:51:08
Este IADUL condus de SATANA? bubulyna Generalitati 23 24.03.2010 10:29:52