![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
eu nu intru cu parul desprins sau impopotonata cu tot felul de accesori la maini (am doar o bratarica sau cum ii zice, am luat-o de la o biserica si o port mereu cu mine), la urechi sau mai stiu eu pe unde. imi prind parul intr-o coada de cal sau cand mi-l impleteste mama cu atat mai bine.
bine ca eu nu merg zi de zi la biserica si nu ma duc nici la slujbele de duminica :P ma duc cand simt nevoia si cand trebuie sa ma spovedesc/impartasesc. tot timpul m-am imbracat decent, adica cu blugi si cu bluze mai largute si nu mi se vedea niciodata buricul sau mai stiu eu ce :P singurul lucru pe care nu l-am purtat niciodata si nici nu am de gand (poate la batranete sau cand o sa am copii) e baticul. nu-l suport pe cap in momentul de fata si nici cand eram mica nu il suportam. |
|
|
||||
|
||||
|
Eu cred ca in Biserica,dar si pe strada, tinuta femeii trebuie sa fie una decenta, fara exagerari.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| tinuta in biserici | marlene | Tinuta in Biserica | 221 | 11.11.2025 03:36:10 |
| Tinuta barbatului in biserica | Hartford | Tinuta in Biserica | 56 | 26.05.2025 12:33:59 |
| Imaginea ideala a femeii laice in biserica | sophia | Tinuta in Biserica | 55 | 22.01.2012 07:11:46 |
| Biserica si discriminarea femeii | Golbi_ | Despre Biserica Ortodoxa in general | 460 | 08.12.2011 19:19:07 |
| Spovedania trebuie tinuta | costel | Pocainta | 10 | 29.01.2010 16:08:28 |
|
|