Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.06.2010, 19:33:36
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Principiul cauza-efect functioneaza foarte bine si in fizica cuantica
Nu e nici un mister, pur si simplu cele mai mici constituente ale materiei nu sint nici unda si nici particula ci niste chestii pe care daca nu le observi nu au o marime anume. Desigur, e foarte interesant, mult mai interesant decit toate chestiunile din religie la un loc, dar nimic misterios.

Ce carti? Eu am aflat ca cei care au creat acum nu demult primul genom artificial au introdus in codul sau texte si chiar o adresa de site, dar n-am auzit sa se fi gasit asa ceva intrun genom natural :)
Nu e asa-numita particula a lui Dumnezeu, e chiar particula Dumnezeu
Ce formule incredibile? :)

Relativitatea lui Eistein nu se refera numai la timp. Daca celor din trecut li s-a relevat relativitatea eisteiniana trebuiau sa retina si alte fenomene la fel de importante, nu numai ceea ce omul obisnuit de azi a inteles din ea, anume ca timpul pare ca se scurge diferit .

Si toate teoriile stiintifice, inclusiv cele studiate de credinciosi, se bazeaza pe materialism.
S-a aflat ceva despre aceasta particula Dumnezeu? Ce inseamna asta, mai exact?
Reply With Quote

Tags
bioterapie, înșelare demonică

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor gheorghecoser23 Preotul 5 25.06.2008 17:01:23