Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.05.2010, 18:12:09
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Daca cineva gaseste, in documentele conciliului Vatican I, "citatele" din filmuletul respectiv, il rog frumos sa indice sursa.

Iata cateva surse catolice, cuprinzand documentele conciliului:

http://www.ewtn.com/library/COUNCILS/V1.htm#6

http://en.wikisource.org/wiki/Cathol...atican_Council

Atata timp cat cineva nu va gasi, in surse oficiale, elucubratiile alegate in filmuletul din primul post, imi permit sa afirm ca individul care apare acolo este un mincinos de cea mai joasa speta si un manipulator ordinar.

Daca este intr-adevar si preot sau calugar, imi e teama ca va avea de dat socoteala pentru acest act, in fata celui Atotputernic.

Imi pare rau ca nu sunt un crestin suficient de bun pentru a ma ruga pentru el.

In ceea ce ii priveste pe fratii ortodocsi sau protestanti care urmaresc asemenea filmulete, va atrag atentia ca youtube este un site pe care aproape oricine poate sa posteze aproape orice, si va rog sa nu cadeti in capcana unor scelerati pe care nu ii defineste dragostea pentru Cristos, ci ura pentru aproapele lor.

P.S. Optiunea a doua, ca e atat de prost incat chiar crede ceea ce citeste, mi se pare, din pacate, neverosimila, chiar daca l-ar exonera macar partial de gravitatea pacatului savarsit.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Chiar nu stiu _.... Ionut88 Generalitati 7 20.12.2012 13:07:24
Chiar pot chistiga un iPad 4 pe facebook? mariusfanea Intrebari utilizatori 2 18.12.2012 12:59:56
Acestea au trecut sau inca nu? Mihai36 Din Vechiul Testament 1 26.06.2011 15:05:21
Sa minti nu e chiar atat de rau absolutep0wer Generalitati 19 19.07.2010 12:20:52