![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu stiam, dar vreau sa vad textul original ca sa pot trage o concluzie. Oricum, daca este asa, nici nu pot exprima cat de dezamagita sunt.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Infailibilitatea papala, e arhicunoscuta...la fel ca si failibilitatea, de altfel... ![]() Despre Papa ca Dumnezeu pe pamant am mai auzit, am ras...si mi-am vazut de treaba, dar astea cu faptul ca papa poate scoate ce vrea, de unde vrea...ca daca el spune ca pacatul e virtute, asa trebuie sa fie...si ca Judecata lui Dumnezeu trebuie indreptata, dupa erorile papei...deja sunt de domeniul... focului vesnic!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Aici trebuie vazut mai obiectiv. Fiecare isi apara credinta, (uneori ponegrind pe altii de alta credinta si netinand cont de moralitatea ce trebuie sa insoteasca pe orice om, mai ales pe cei care sustin credinta in Dumnezeu) , ceea ce este subiectiv. Dar sunt niste valori morale universale care trebuiesc respectate de catre toti. ( cele 10 porunci). printre acestea se numara si aceea de a nu ucide( iar modul descris in topicul anterior, mi se pare de-a dreptul grotesc, deci nu pot intelegi cum vreun om poate fi de acord cu asa ceva).
Last edited by maria-luisa; 28.05.2010 at 20:51:59. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Chiar nu stiu _.... | Ionut88 | Generalitati | 7 | 20.12.2012 13:07:24 |
Chiar pot chistiga un iPad 4 pe facebook? | mariusfanea | Intrebari utilizatori | 2 | 18.12.2012 12:59:56 |
Acestea au trecut sau inca nu? | Mihai36 | Din Vechiul Testament | 1 | 26.06.2011 15:05:21 |
Sa minti nu e chiar atat de rau | absolutep0wer | Generalitati | 19 | 19.07.2010 12:20:52 |
|