![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Au fost judecati cu judecata cu care judecau si au fost omorati cu moartea cu care omorau, ei si toti ai lor comunisti. A fost dreptatea lui Dumnezeu, a sfintilor mucenici si a martirilor din temnitele comuniste. Asa e viata, faci ceva, iar apoi primesti rasplata! Fara a mai pune la socoteala ca daca il ducea putin capul pe Ceausescu, ar mai fi fost in viata multi ani dupa '89. Last edited by Hector; 28.05.2010 at 09:15:49. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si eu cred ca daca ii ducea putin capul pe romani, care au avut timp atatia ani sa gaseasca solutii, in conformitate cu o gandire crestina...lucrurile s-ar fi putut rezolva altfel, si nu cu doi oameni legati de maini, si impuscati in cap de nenumarate ori...si apoi lasati pe langa un perete.
|
|||
|
|||
|
Citat:
La douazeci de ani dupa razboi multi pot da solutii foarte bune insa doar cei care au trait acele vremuri stiu ca nu prea erau alternative. Existau doar teorii neviabile. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In fine, hai sa iti raspund: Opinia mea e aceeasi, se puteau gasi si alte solutii...iar din cate tin minte, am citit ca e pacat ca un popor sa isi ucida presedintele/liderul/conducatorul. Aceasta executie s-a lasat cu mustrari de constiinta in randul celor care au fost direct responsabili de moartea celor doi, deci mie poti sa imi spui ce vrei...dar spune-i celui care acum e sub pamant, cat de fericit ar fi trebuit sa se simta dupa aceasta decizie...si cat de mult a gresit pentru ca nu a putut trai cu aceasta povara. De aceea afirm ca aceasta executie este o pata neagra in Istoria tarii noastre.