![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
E clar ca n-ai citit nimic,pt ca ti-ai fi dat seama ca I-a parut rau ca l-a facut pe om abia pe vremea lui Noe,cand au devenit f pacatosi.Deci,nu e nici o contradictie.Si i-a parut bine ca L-a creat cand inca nu cazuse in pacat.Unde-i contradictia?
|
|||
|
|||
|
Vai ,cata inteligenta la tine...Biblia e plina de contradictii..iar in ea se regasesc o multime de mituri imprumutate de evrei de la popoarele vecine.Sant convins ca nu stii nici 10 la suta istoria adevarata a Bibliei
|
|
|
||||
|
||||
|
Te-am intrebat eu ceva?
|
|||
|
|||
|
Sunt siteuri intregi dedicate contradictiilor biblice cu multe argumente si explicatii.
Poate ar trebui sa se faca o lista cu acestea si sa se dea un raspuns oficial la ele?Asta ar fi ca un faq pentru incepatori.
|
|||
|
|||
|
mai, mai sunteti multi.. astia nu se mai termina cu ineptiile pe cuvantul meu! nu-l lamuresti bine pe unul ca hop top apare alt destept.. auzi p-asta "Ajutati-ma" ca vezi Doamne asa defecta e biblia, ca e clar... abia a inceput si s-a stricat maioneza baiatului.. te bufneste rasu-plansu.. ce deghizare de doi lei.. spune taica "sunt ateu" pe fata! nu mai lua haine de oaie speriata si ratacita! nu biblia are nevoie de a fi explicata ,numai dracu o invata pe dinafara si o talmaceste pe dos pe toata.. adica el e talmaciul tau dragule.. mai bine te-ai smeri .. ca e grav ce faci.. ia citeste versetul asta" vai de cel prin care vine sminteala.."nu raspunde.. pe bune, daca raspunzi esti chiar de rahat...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
.......................
|
|
|
|||
|
|||
|
clar,degeaba citesti biblia nu e o carte pe care sa o citesti intr-o saptamana....deci tu ai scos numai ce ai vrut si si eu cred ca vrei sa ispitesti lumea.....ia citeste mai departe si mai sus si fa acordul....Dumnezeu a iubit lumea atat de mult incat pe Fiul sau l-a dat spre moarte pentru mantuirea ei deci era mahnit vazand ca oamenii sunt destrabalati ca in zilele noastre daia i-a parut rau....reciteste te rog si fa acodul calumea ori nu mai ispiti sau nu mai citi !
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
poti sa ma lamuresti mai bine? |
|
|
|||
|
|||
|
ce vorbiti voi falsi traducatori,falsi interpreti biblia nu este o carte literara ci una duhovniceasca scrisa de la capul locului sa o priceapa doar cei cu dragoste de Dumnezeu si lucrarea sa ,celelalte gize fac vint cu aripile si stirnesc praful necunostintei de Dumnezeu doar mai pot aciua pe cineva in roiul lor de risuplinsului.dintisorii mici si de lapte nu pot a roade asemenea hrana tare si savura intelepciunea lui Dumnezeu.se cred ca au o misiune speciala de reintoarcere la paginismul ateist sunt emanatia comunismului inflacarat pregatind calea "uriciunii pustiiri"cel ce le va da [trofeie]peste ochi,veti fi tratati ca niste tradatori ce si sunteti crezindu-va oameni f. destepti sfidind pe oameni mari de stinta care in cele din urma dupa toate calculele lor si-au dat seama ca la originea lucrurilor EXISTA DUMNEZEU.dar pentru uni mai exista o cale de intoarcere.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Versete si pasaje Biblice care v-au impresionat | danyel | Despre Sfanta Scriptura | 70 | 01.02.2015 17:45:29 |
| Contradictii in Sfanta Scriptura? | Sergiu_B | Despre Sfanta Scriptura | 119 | 01.02.2015 17:13:57 |
| Contradictii in Biblie | NeInocentiu | Teologie si Stiinta | 0 | 06.09.2011 12:39:26 |
| Despre betie - referiri biblice | patinina34 | Din Vechiul Testament | 9 | 31.05.2009 02:49:13 |
| Contradictii in SF Scriptura? | danyel | Generalitati | 33 | 01.01.2007 01:34:52 |
|
|