la sfarsitul filmuletului de mai sus il intreaba cine e Iisus Hristos si acesta raspunde Dumnezeu! io am vazut la manastire la Antim un caz fenomenal.. o fata de vreo 15 ani, a fost adusa de parinti si de frati.. ochii bagati in orbite, neagra la ochi.. criza incetase ..au plimbat-o pe la icoane, a venit preotul sa inceapa slujba cu moliftele Sfantului Vasile si cand i-a pus epitrafirul in cap a inceput neica sa se zgaltaie si sa horcaie, familia o tinea ea tot isi dadea hainele jos de pe ea si ridica mainile amenintator spre preot dar nu-i facea nimic caci nu are voie si pe la jumatea rugaciunilor se mai linistise si de acum minune, singura isi tinea epitrafirul pe cap, in cele din urma a dat-o lucida familiei si a doua zi i-a spus sa revina la spovedanie completa cu toata familia sa nu mai manance carne cat o trai, asa i-a spus si sa o impartaseasca.. nimeni dintre membrii familiei nu avea vreo relatie cu biserica si in numai cateva minute ma uitam ce minune ca dupa asa un eveniment care i-a lovit din senin sa-i fi vazut cum sarutau covorul bisericii cu cata dragoste si il udau cu lacrimi... am plans si eu atunci ,ma mimunez cum suntunii atei, poate are Dumnezeu altceva pregatit pentru ei, e bine totusi sa nu-i judecam pe acesti bieti oameni care traiesc in bezna nestiintei..
|