Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.05.2010, 15:08:29
innocentul
Guest

Implicit

la sfarsitul filmuletului de mai sus il intreaba cine e Iisus Hristos si acesta raspunde Dumnezeu! io am vazut la manastire la Antim un caz fenomenal.. o fata de vreo 15 ani, a fost adusa de parinti si de frati.. ochii bagati in orbite, neagra la ochi.. criza incetase ..au plimbat-o pe la icoane, a venit preotul sa inceapa slujba cu moliftele Sfantului Vasile si cand i-a pus epitrafirul in cap a inceput neica sa se zgaltaie si sa horcaie, familia o tinea ea tot isi dadea hainele jos de pe ea si ridica mainile amenintator spre preot dar nu-i facea nimic caci nu are voie si pe la jumatea rugaciunilor se mai linistise si de acum minune, singura isi tinea epitrafirul pe cap, in cele din urma a dat-o lucida familiei si a doua zi i-a spus sa revina la spovedanie completa cu toata familia sa nu mai manance carne cat o trai, asa i-a spus si sa o impartaseasca.. nimeni dintre membrii familiei nu avea vreo relatie cu biserica si in numai cateva minute ma uitam ce minune ca dupa asa un eveniment care i-a lovit din senin sa-i fi vazut cum sarutau covorul bisericii cu cata dragoste si il udau cu lacrimi... am plans si eu atunci ,ma mimunez cum suntunii atei, poate are Dumnezeu altceva pregatit pentru ei, e bine totusi sa nu-i judecam pe acesti bieti oameni care traiesc in bezna nestiintei..
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Asa ceva nu am mai vazut costel Stiri, actualitati, anunturi 19 20.12.2015 14:40:25
Sa povestim ce am vazut cozia Exorcismul 143 24.02.2013 19:31:45
merita vazut Sf.Asteapta Generalitati 18 30.08.2011 10:25:30
Ati mai vazut asa ceva? dan_ion Rugaciuni 26 15.02.2010 00:02:51
Un documentar cum nu am mai vazut. Luca_002 Generalitati 46 15.12.2007 00:53:54