Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.05.2010, 19:01:03
Tommm. Tommm. is offline
Banned

Data înregistrării: 20.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Parca spuneai ca ai fost banat pe motive de credinta pe forumul de atei. Ori n-am fost eu atent, ori tu n-ai dat niciun link in cateva saptamani de cand ai facut asemenea afirmatie. Eu am rabdare si inca mai astept sa vad unde scrie ca vreun user de pe acel forum a fost banat pt ca e crestin.
un exemplu:
"Sticky: Măsuri administrative.
« on: Tuesday, 21 April 2009, 00:24 »

În urma repetatelor sale intruziuni religioase în Zona Laică, eugins își pierde drepturile de a mai acționa în vreun fel în acea parte a forumului."

Din regulile forumului ateu:
"Aceste reguli se aplică tuturor utilizatorilor Forumului, fără excepție.
(...)
În afară de abateri, există și acțiuni nerecomandate, pentru care se poate aplica imediat, în toate cazurile, editarea mesajelor:
- afirmațiile pro-religioase pe ton serios scrise în Zona Laică;
- comentariile fără conținut sau critice la adresa creațiilor comice prezentate în Zona Laică / Umor (de gustibus et coloribus non disputandum);
- linkurile către saituri considerate de către moderatori ca fiind anti-științifice, saituri care neagă fapte sau răstălmăcesc teorii științifice solide; se va proceda la "ruperea linkurilor" prin inserarea câte unui spațiu după fiecare ":", "." și "=" (scriptul forumului nu adaugă automat rel="nofollow", deci deocamdată numai manual ne putem asigura că acest forum nu oferă sprijin saiturilor dezinformatoare).
- comentariile off-topic derizorii și/sau batjocoritoare, îndreptate împotriva științei și/sau a unor oameni de știință."
nu e interesant?
dar pt ateii care-si bat joc de orice crestin nu se mai fac reguli si editarea mesajelor.

Last edited by Tommm.; 25.05.2010 at 20:26:25.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Despre atei si scopul lor pe acest forum neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 332 05.09.2011 15:04:32
Pentru atei xanixade Teologie si Stiinta 84 06.04.2011 19:24:36
Cuvant pentru atei dobrin7m Generalitati 179 14.03.2011 10:03:30
atei rightful8912 Generalitati 646 05.08.2010 11:15:28