![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, stiu a avut nevoie de multi multi prosti, dar am gasit discursul, are 8 pagini din care doar citatu ala mic se refera la crestinism, in rest zice de evrei ca nu mai are loc de ei ca le ocupa tara si bursa si si sunt prea bogati si etc... nu a fost idea de crestini principala, a zis altele.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ateu' : in cazu' de fata, individu' disciplinat, sarguincios, care, dupa ce termina o scoala, isi cumpara o lupa, si, se pune pe studiat "creatia divina", adicatelea materia, in cel mai practic mod, insuflat de tov/dom profesoru' din scoala. Ce nu stie, el, ii faptu' ca si el, cu pasi marunti, tot spre Dumnezeu se'ndreapta...
Crestinu': in cazu' de fata, smenaru', baietu' cu pragmatism, care a auzit si el de o scutatura, ce duce la acelasi Dumnezeu, numa' ca mai repede, fara batai de cap, si transpiratie putina. Ei, in concluzie, nu va scoateti ochii, ca tot acolo ajungeti si unii, si altii, numa ca unii mai "repede" si altii mai "incet", parol...
|
|||
|
|||
![]()
hai ca mi-a placut =)))))
|
|
||||
|
||||
![]()
alooo ! ateiii ? ce faceti nu mai lucrati in trei schimburi,sau criza v-a taiat bugetul si s-au facut reduceri di personal si la Ateii.srl ? treceti la treaba ! ca altfel va reclam la seful vostru ca luati bani degeaba ...
|
|||
|
|||
![]()
Parca spuneai ca ai fost banat pe motive de credinta pe forumul de atei. Ori n-am fost eu atent, ori tu n-ai dat niciun link in cateva saptamani de cand ai facut asemenea afirmatie. Eu am rabdare si inca mai astept sa vad unde scrie ca vreun user de pe acel forum a fost banat pt ca e crestin.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
=>forumul ala ateist e doar o groapa de gunoi in care sunt maxim vreo 9-10 ametiti care poarta dialoguri "inteligente" ... =>ce tare! ai2 vrea sa-i aduc de la vulpile viclene ,o dovada din care sa rezulte ca ele ,vulpile ,recunosc ca sunt viclene...sau de la Hitler sa aduc o recomandare in favoarea evreilor... =>cea mai mare absurditate a zilelor noastre pe internet e ateul "activist " ,saracu habar nu are cum il cheama cu buletinul in mana dar el promoveaza ideile ateiste care nu au nici un suport logic si rational (stiinta =studiul materiei ,stiinta nu poate dovedi existenta unei realitati dincolo de materie) dar ei stiu ca nu exista Dumnezeu ...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Sticky: Măsuri administrative. « on: Tuesday, 21 April 2009, 00:24 » În urma repetatelor sale intruziuni religioase în Zona Laică, eugins își pierde drepturile de a mai acționa în vreun fel în acea parte a forumului." Din regulile forumului ateu: "Aceste reguli se aplică tuturor utilizatorilor Forumului, fără excepție. (...) În afară de abateri, există și acțiuni nerecomandate, pentru care se poate aplica imediat, în toate cazurile, editarea mesajelor: - afirmațiile pro-religioase pe ton serios scrise în Zona Laică; - comentariile fără conținut sau critice la adresa creațiilor comice prezentate în Zona Laică / Umor (de gustibus et coloribus non disputandum); - linkurile către saituri considerate de către moderatori ca fiind anti-științifice, saituri care neagă fapte sau răstălmăcesc teorii științifice solide; se va proceda la "ruperea linkurilor" prin inserarea câte unui spațiu după fiecare ":", "." și "=" (scriptul forumului nu adaugă automat rel="nofollow", deci deocamdată numai manual ne putem asigura că acest forum nu oferă sprijin saiturilor dezinformatoare). - comentariile off-topic derizorii și/sau batjocoritoare, îndreptate împotriva științei și/sau a unor oameni de știință." nu e interesant? dar pt ateii care-si bat joc de orice crestin nu se mai fac reguli si editarea mesajelor. Last edited by Tommm.; 25.05.2010 at 20:26:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Am inteles a folosit cateva propozitii, dar restul de discurs a fost ignorat? adica fiindca ii scria altul discursurile si se referea si la ideea de crestin inseamna ca toata armata lui era formata numai de crestini pacaliti si amagiti de alea 2 cuvinte, ca ar crede hitler intr-un dumnezeu? o fi zis el niste chestii sperand sa pacaleasca, dar asta nu inseamna ca tot razboiu a fost bazat pe asta, ia citeste discursul p care il tot amintiti, vb numai de evrei si ca tb sa "apere" tara de ei, si apoi 2 prop in care zice de Lord.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa inteleg deci ca un discurs antisemit e crestinesc sau cel putin ok |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|