![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=penticostalulmantuibil;250811]Mai gibilica mai, tot tu te vaiti si te cainezi.
Dar eu, suflet bun, uite, pun putin untdelemn pe ranele tale: cu toate ca te mai tachinez, eu cred ca toate povestile tale sunt adevarate, nu le-ai inventat tu. Tu doar le-ai mai inflorit putin, asa, sa dea bine. Adica, asa cum recunosti, le-ai scris intr-un mod satiric. De altfel tu nici nu ai zis nimic de rau despre penticostali. Ce se poate intelege din spusele tale: 1. I-ai vizitat, te-au primit bine si frumosdomnule aci nu e vorba de inflorituri acesta e stilul meu de ce nu imi dai voie sa ma simt bine in pielea mea sunt o fire glumeata dar si un luptator viata nu-i o gluma si nici eu o gluma a naturi.ce as vrea sa intelegi experimentul total care ma dumirit pe deplin a fost: am pus diferite intrebari care le-am scris pt.mine pe o hirtie,la mai multi membri din aceias secta la diferitele adunari pe unde am fost chear ma interesa raspunsurile dar spre surprinderea mea am aflat raspunsuri diferite unul de celalalt 5 de5 feluri.aceleas intrebari le-am pus la 5minastiri diferite Ardeal Moldova,tara Romineasca hai sa te uimesc rezultat total acelea-s raspunsuri peste totINTREBARE:POATE FI ADEVARUL DE 5 feluri sau adevarul e unul singur cel dat de biserica.cu aceasta nu vreau sa pun pumnul in gura nimanui.am gustat de la secte dar sarea si piperul este si va fi ORTODOXIA.DECI ASTA VROIAM SA SPUN nu ca am ceva special cu sectele.in lta ordine de idei eu nu zic ca preotia de acum e usa de biserica avem o prorocie de la anul 500unde se spune clar despre preoti de acum[sfirsitul viacului]unde ii descrie asa cum umilinta mea ii cunoaste pe deplin masini mai multe averi insemnate femei chear.dar acestia nu definesc ortodoxia mai spune acolo veti unbla drumuri lungi in cautarea unui preot bun acesta defineste ortodoxia noi cei din ziua de azi umblam mult dupa preotul cel bun fiind-ca ne da ASIROM-ul vesniciei.sunt doua categori ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
DAnu intelegi o data ca eu am scris ce am simtit si ce am auzit si ce am vazut eu ,doar nu s-au petrecut lucrurile alt fel si eu sa nu fi simtit,auzit,vazut ce trebuia.mie imi spui una si la andrusca alta despre umilinta mea.asta nu miroase a ceva viclenie? iti amintesti cine spunea:una gindesti si alta spui;una zici si alta faci.sau astea sunt raspunsurile diferite despre care spuneam mai nainte pe alta postare
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=G0onDgaMcWA http://www.youtube.com/watch?v=TJwHIYyFbiQ Asta este de-a dreptul STUPID. Sa pui un copil sa predice! Trebuie sa predice un invatat nu un ,,mami, papa si tati, trenuletu' " Hilar! Unde a putut sa ajunga nebunia, ratacirea! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai cauta, ca mai gasesti...Numai bunavointa sa ai... ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai daca isi pune cineva mintea, pune aici o pagina-ntreaga de forum doar cu linkuri cu scandalurile preotilor. P.S. Nu m-am uitat la filmulete. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Lasa ca pune si scandalirile din ,,bisericile" protestante, la halul in care au ajuns..... Si nu vorbi cu bai ca nu esti la piata aici, si nici in capistea......aaaa... pardon, biserica ta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Concluzia?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Noi nu incercam sa le ascundem si nu le negam...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul ca si tu esti ironizat nu ar trebui sa te afecteze atat. Nu vei fi mangaiat pe crestet. Si tu ai ras cat ai putut de altii. Mai bine mai zi-ne ceva povestiri :)) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spor la scris. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|