![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Dar poate mai doresti un exemplu si mai emotional, in care un bebelus a fost lasat sa moara de foame pentru ca nu vroia sa spuna Amin dupa masa. Asta se intimpla atunci cind omul situeaza emotiile si dorintele sale deasupra ratiunii. Dupa cum vad, nu gasiti nici o asemanare intre credinta ortodoxa si intimplarile de mai sus. Exista totusi un punct comun, credinta, lipsa unei justificari obiective. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In nici un caz nu era vorba de credinta. Faci confuzii serioase. P.S. Criminalii in serie „credinciosi” sunt crestini doar cu numele. N-au nimic de-a face cu Hristos. Ateii care au torturat si au ucis milioane de femei si prunci nevinovati erau atei pe de-a-ntregul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Toate relele din lume se datoreaza ateilor si celor care nu inteleg doctrina crestina. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca si Hitler se numara printre aceia care nu inteleg doctrina crestina, dar credea ca face totul in numele lui Dumnezeu...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
I believe today that my conduct is in accordance with the will of the Almighty Creator. - Adolf Hitler, Mein Kampf, Vol. 1 Chapter 2 p.s. ca sa fie clar, nu pretind ca ateismul e "fool proof" sau "safety proof" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ati spus ca s-au sinucis - am argumentat ca nu credinta i-a impins spre sinucidere si ca ateismul duce la si mai multe sinucideri. Mi-ati replicat ca: „Problema nu e ca unii oameni se sinucid, e dreptul lor”, problema e ca au fost niste criminali acolo. Acum reveniti si spuneti ca a fost o sinucidere in masa. Ar trebui sa va hotarati ce vreti sa acuzati. Nu va victimizati. Relele lumii sunt generate de natura pacatoasa a oamenilor. Religiosi sau atei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Repet, nu pretind ca crestinii au facut sau vor face astfel de lucruri, vroiam sa arat ce inseamna credinta oarba. Citat:
Cine e raspunzator de natura pacatoasa a omului? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
Mai cercetez... |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am fost niciodata pe alta cale :)
Din fericire nu sint multi care au o credinta oarba insa, in cazuri extreme, aceasta (credinta) se poate transforma foarte usor (vezi topicuri gen "ii omorim pe cei cu cip"). Cerceteaza :) |
|
|||
|
|||
![]()
Natura pacatoasa este obisnuinta oamenilor de a pacatui continuu, obisnuinta creata pacatuind in decursul mileniilor. Fiecare om care pacatuieste lasa urmasilor sai ca mostenire predispozitia de a pacatui.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|