![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Toti raspundem Inaintea Lui Dumnezeu, nu doar preotul, si pentru toti a venit Domnul pe pamant si , tot pentru toti, a predicat si a vorbit in pilde.
Nu mai faceti atata discriminare si departajare de sens, caci nu are temei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Asa este, gabriela8, ne plecam in fata harului, nu in fata omului. Cand sarut mana unui preot, sarut mana lui Hristos, nu a omului care slujeste.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma mir cat de sifonati sant unii..de o intrebare normala..si mai ales de un exemplu de daruire si solidaritate cu saracii acestei tari,pe care preotii ar trebui sa- dea imediat.Eu nu vreau sa astept ca pe anumiti preoti sa-i judece Dumnezeu.Asa cumstiu sa stea cu mana intinsa dupa banul vaduvei..sa stie sa si dea si asta nu doar de ochii lumii cum se face acum.La pasti..in anumite biserici,dupa slujba de inviere s-au dat de catre conducerile parohiilor felicitari la enoriasi ,un plic timbrat cu foaia gata completat cu redirectionarea celor 2 la suta catre biserica,cu rugamintea sa fie semnat si pus la posta.Nu mi s-a parut corect sa profiti de slaba judecata a celor mai multi..si asta in vreme ce Crucea Rosie si SMURD..cea care salveaza v ieti acum..nu are fonduri.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E alegerea ta ce faci cu 2%. Fiecare da socoteala de ale sale, nu de ale altuia. Sa fie deci fiecare atent la ale sale, nu la ale altora. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Nu sta nimeni cu mana intinsa. Cine vrea da, cine nu, nu. Contributia anuala la parohia unde stau eu e o suma ridicola (in jur de 50RON parca era acum vreun an). 2.Pentru "datul de ochii lumii" ai deschis tu topicul, asa ca mai bine critica-te pe tine. 3. Cu formularele eu cred ca este ok, majoritatea nu dau nici o destinatie celor 2%. Si apropo, nu e suficient sa fie semnat, trebuie sa treci pe la fisc sa-ti completeze suma care inseamna 2%. Nu vad ce "slaba judecata" este aici. 4. Crucea Rosie si SMURD sunt organizatii laice, pot cauta si alte surse de venituri. Daca te crezi ca ai dinti asa buni, mai bine sari la gatul guvernantilor sa finanteze SMURD, pentru ca in definitiv e un serviciu public. |
|
|||
|
|||
![]()
In loc sa purtam grija episcopilor, mai bine ne-am vedea de pacatele proprii si personale ca la judecata nu cred ca o sa fim intrebati in legatura cu ce au facut altii ci cu ce am facut noi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce, tu o duci bine? Cum, dezartand?
Citat:
Nu inteleg de ce aceeasi oameni ar trebui jecmaniti inca o data apelandu-se la sentimentele lor crestine de data asta. Si sa nu ajungi tu sa suni la 112 si sa-ti doresti sa-ti poata aia trimite un preot... Citat:
Asa'i ca ai accepta bucuros orice sugestie filantropica? Ca doar esti un bun crestin.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
|