Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.05.2010, 09:48:21
antoradoi's Avatar
antoradoi antoradoi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de arwein Vezi mesajul
Ce stiti despre cartea care se numeste "Ingerul cu aripi de aur" (sau asa ceva, este despre viata Parintelui Arsenie Boca)? De unde o pot procura, in caz ca exista? Nu cunosc autor , editura, an de aparitie! Orice informatie este bine-venita.
Pe str SERBAN-VODA18-20 in apropiere de biserica sf Spiridon sau SF Ecaterina(FAcultatea de Teologie Bucuresti) la metrou Pta Unirii ,in spatele Hot HOROSCOP,sint 2 librarii ; EVANGHELISMOS( libraria unui pr din ATHOS ,pr STEFAN) si/sau Libraria SOPHIA este pe str BIBESCU -Voda asa -i zice strazii dar e practic o prelungire a str SERBAN-Voda.Chiar la poalele PATRIARHIEI ,la Pta Unirii metrou-repet-
Aceste librarii au cartile pr BOCA ,aproape toate si cartile lui SAVATIE BASTOVOI...
Tot in apropiere,adica pe Serban-Voda 18-20 este si unmagazin de ob religioase.F f mic.linga Evanghelismos.Va spune vinzatoarea de acolo,daca aveti nev sa cumparati ceva anume,daruri pt BISERICI sau pt cei apropiati,icoane vesminte etc.La acest magazinas gasiti poza-calendar cu pr BOCA.
Reply With Quote
Vechi 19.05.2010, 11:08:43
mishi55's Avatar
mishi55 mishi55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.03.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoradoi Vezi mesajul
Pe str SERBAN-VODA18-20 in apropiere de biserica sf Spiridon sau SF Ecaterina(FAcultatea de Teologie Bucuresti) la metrou Pta Unirii ,in spatele Hot HOROSCOP,sint 2 librarii ; EVANGHELISMOS( libraria unui pr din ATHOS ,pr STEFAN) si/sau Libraria SOPHIA este pe str BIBESCU -Voda asa -i zice strazii dar e practic o prelungire a str SERBAN-Voda.Chiar la poalele PATRIARHIEI ,la Pta Unirii metrou-repet-
Aceste librarii au cartile pr BOCA ,aproape toate si cartile lui SAVATIE BASTOVOI...
Tot in apropiere,adica pe Serban-Voda 18-20 este si unmagazin de ob religioase.F f mic.linga Evanghelismos.Va spune vinzatoarea de acolo,daca aveti nev sa cumparati ceva anume,daruri pt BISERICI sau pt cei apropiati,icoane vesminte etc.La acest magazinas gasiti poza-calendar cu pr BOCA.
Poza mare, tablou (inramat) a pr. Arsenie Boca se gaseste si la pangarul manastirii Radu Voda. De asemenea, si carti ale parintelui Arsenie.
Doamne ajuta!
Vechi 20.05.2010, 16:51:48
arwein's Avatar
arwein arwein is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.01.2010
Implicit

Multumesc tuturor pentru raspunsuri, am gasit cartea.
Reply With Quote
Vechi 09.06.2010, 23:54:36
azucena azucena is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Implicit Marsul distrugatorului

Caut cartea "Marsul distrugatorului". Este o carte foarte interesanta, in care este prezentata prorocirea despre vremurile din urma, a unui calugar rus care a trait pe la sfarsitul sec. XIX, daca nu gresesc, si care a vrut sa ramana anonim.
Cartea a aparul oarecum in conditii de samizdat.
Va rog sa-mi spuneti unde mai pot gasi aceasta carte, sau daca exista in format digital.
Va multumesc.
Reply With Quote
Vechi 29.06.2010, 09:34:56
azucena azucena is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Implicit Marsul distrugatorului

Fratilor, nu va mai inghesuiti sa ma ajutati cu sugestii legate de locul unde pot gasi cartea. :)))))))))))))
Am gasit-o la pangarul Manastirii Petru Voda.
Reply With Quote
Vechi 05.08.2010, 14:20:13
vasilik's Avatar
vasilik vasilik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2008
Locație: Piatra Neamt
Implicit Carte interesanta

Indraznesc si eu sa recomand o carte foarte interesanta si impresionanta de altfel pe care am citit-o foarte recent! Atat de mult mi-a placut incat am citit-o intr-o singura zi. Cartea se numeste "Suferintele Mamei Blondina-O martira a Siberiei". Daca o veti citi, o sa aflati prin cate suferinte a trecut Mama Blondina, timp de 15 ani, aflata pe nedrept intr-un lagar din Siberia. Cartea se gaseste la pangarele manastirilor si magazinele de specialitate!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Caut o carte... Stefan23 Stiri, actualitati, anunturi 3 24.08.2011 00:51:41
Caut o carte daniil96 Generalitati 3 09.01.2011 00:02:02
Caut o carte daniil96 Generalitati 9 07.10.2010 15:19:48
Caut o carte Florin-Ionut Generalitati 10 25.05.2009 16:47:48
Caut o carte! victoritaa Generalitati 11 14.06.2008 20:44:55