![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Aceste librarii au cartile pr BOCA ,aproape toate si cartile lui SAVATIE BASTOVOI... Tot in apropiere,adica pe Serban-Voda 18-20 este si unmagazin de ob religioase.F f mic.linga Evanghelismos.Va spune vinzatoarea de acolo,daca aveti nev sa cumparati ceva anume,daruri pt BISERICI sau pt cei apropiati,icoane vesminte etc.La acest magazinas gasiti poza-calendar cu pr BOCA. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
|
Multumesc tuturor pentru raspunsuri, am gasit cartea.
|
|
|
|||
|
|||
|
Caut cartea "Marsul distrugatorului". Este o carte foarte interesanta, in care este prezentata prorocirea despre vremurile din urma, a unui calugar rus care a trait pe la sfarsitul sec. XIX, daca nu gresesc, si care a vrut sa ramana anonim.
Cartea a aparul oarecum in conditii de samizdat. Va rog sa-mi spuneti unde mai pot gasi aceasta carte, sau daca exista in format digital. Va multumesc. |
|
|
|||
|
|||
|
Fratilor, nu va mai inghesuiti sa ma ajutati cu sugestii legate de locul unde pot gasi cartea. :)))))))))))))
Am gasit-o la pangarul Manastirii Petru Voda. |
|
|
||||
|
||||
|
Indraznesc si eu sa recomand o carte foarte interesanta si impresionanta de altfel pe care am citit-o foarte recent! Atat de mult mi-a placut incat am citit-o intr-o singura zi. Cartea se numeste "Suferintele Mamei Blondina-O martira a Siberiei". Daca o veti citi, o sa aflati prin cate suferinte a trecut Mama Blondina, timp de 15 ani, aflata pe nedrept intr-un lagar din Siberia. Cartea se gaseste la pangarele manastirilor si magazinele de specialitate!
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Caut o carte... | Stefan23 | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 24.08.2011 00:51:41 |
| Caut o carte | daniil96 | Generalitati | 3 | 09.01.2011 00:02:02 |
| Caut o carte | daniil96 | Generalitati | 9 | 07.10.2010 15:19:48 |
| Caut o carte | Florin-Ionut | Generalitati | 10 | 25.05.2009 16:47:48 |
| Caut o carte! | victoritaa | Generalitati | 11 | 14.06.2008 20:44:55 |
|
|