![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
femeia trebuie sa fie supusa barbatului,si sa nu iasa din cuvantul sau !
Asemenea unui vapor care navigheaza pe mare, barbatul trebuie sa fie capitanul iar femeia secundul care executa ordinele,dar si colaboreaza spre rezolvarea unor probleme de comun acord cu capitanul ! Capitanul va avea insa grija ca echipajul sa fie multumit si sa-i fie satisfacute nevoile si dorintele,el nu va fi un capitan dictatorial ,ci unul care se ingrijeste mereu de bunastarea echipajului, si il pune mai presus de el ! Insa va manifesta toata severitatea impusa de regulamentul de bord fata de marinarii lenesi sau care saboteaza din interior vasul,acestia vor fi lasati pe o insula pustie,drept pedeapsa ! |
|
|||
|
|||
![]()
Dar ce am gresit in exprimare?
|
|
|||
|
|||
![]()
Femeia nu trebuie sa fie sluga barbatului si sa faca tot ce zice el pt ca barbatul nu este niciun zeu,iar femeia nu este niciun robot.Fiecare femeie are dreptul sa actioneze asa cum vrea ea si sa aiba grija de barbatul sau dar fara sa ii fie impus acest lucru,ci sa-i vina din proprie initiativa.
|
|
|||
|
|||
![]()
In primul rand ca sa accept sa imi leg destinul de cineva ar trebui sa fie OM...Afirm asta deoarece privind in jur, cu regret constat tot mai des ca desi e multa lume , sunt mult prea putin OAMENI !!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Casatoria are cele mai mari sanse de reusita cand intre cei doi nu exista diferente prea multe,de ordin fizic,educatie,stare materiala,.pregatire.Nu degeaba se spune ca ce se aseamana se aduna,ci pentru ca asa trebuie sa fie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca sunt un caracter mai puternic ea sa fie mai blanda
in primul rand sa fie cu dumnezeu sa fie cu biserica si sa fie crestin-ortodoxa daca are si duhovnic restul e de la sine |
|
||||
|
||||
![]()
A fi OM , înseamnă să ai curajul să spui Cine ești , Ce religie ești , Ce urmărești prin mesajele tale ! ! ! Rugăminte:te rog să-ți treci corect apartenența religioasă, așa cum fac majoritatea colegilor tăi de la Secte ! ! !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se spune intr-adevar "Cine se aseamana se aduna", dar scopul vietii este in primul rand mantuirea. Ori pentru mantuire e nevoie de un partener, care sa te ajute la mantuire. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
M-as casatori cu omul pe care il iubesc foarte foarte tare, despre care simt ca este sufletul meu pereche ceea ce asa si este si restul nu mai conteaza ca fiecare avem scaderile noastre dar in vreme putem sa le corijam, de ex. daca el are patima minciunii si tot minte eu pot sa-i arat ca nu e bine sa minti sau daca eu am patima maniei si ma ia nebuneala cand ma enervez ca vad atata nereptate el poate sa ma domoleasca cu un sarut si imi trece patima maniei imediat si ma apuca alta patima care patima e foarte frumoasa din moment ce se transforma in dragoste de aici si "sa faci dragoste patimas". deci daca evaluam amandoi dragostea si a face dragoste restul vine de la sine ca doar totul se face si se desface in pat, cel putin asa se zice. dar sa fie respect si armonie, daca nu m-as casatori cu sufletul pereche as innebuni si toata viata mea ar fi distrusa, m-as duce in munti pustii si as vrea sa mor si sa nu mai exist, m-as omori daca nu m-as casatori cu sufletul pereche dat fiind ca-l iubesc asa de tare dar sa se faca Voia Domnului, eu ce zice Dumnezeu aia fac, numai de El ascult si de nimeni altcineva si pe Maica Domnului o iubesc foarte tare ca atare ma rog la ea foarte tare si chiar m-am pus pe rugaciuni si acatiste si paraclise si nu ma las, nu ma las ca stiu ca si MD si Iisus ma iubesc foarte tare amandoi dat fiind faptul ca m-am nascut in Sfanta zi de Pasti si ca de la bun inceput toti sfintii ma iubesc tocmai de aceea Dumnezeu m-a si mustrat cateodata si bine a facut caci am meritat dar dupa aceea dragostea Lui pentru mine a fost imensa. Se poate sa ajungi sa iubesti asa cum nu banuiesti si daca stai departe de dragostea pereche sa simti o durere si sa simti ca te dor toate si ca suferi si ca nu mai vrei sa traiesti ca vrei sa mori, sa iei campiile, asa ca sa-L iubesc pe Dumnezeu si El imi da ceea ce cer de la El ca ma iubeste.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine s-ar casatori cu o desfranata ? | windorin | Nunta | 428 | 13.07.2012 14:54:59 |
|