Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.05.2010, 23:26:04
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
nu-l ispitesc pe Dumnezeu....nu-s danut!nu e imposibil,da nu o va face ca i-o cer eu....
Nu ca-i ceri tu, dar de unde stii... poate fi o amagire a vrajmasului.

Daca are intr-adevar un mesaj pentru tine Dumnezeu, va persista pana cand il primesti.
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 23:29:15
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Nu ca-i ceri tu, dar de unde stii... poate fi o amagire a vrajmasului.

Daca are intr-adevar un mesaj pentru tine Dumnezeu, va persista pana cand il primesti.
a cere repetarea semnului si a nu aparea,nu inseamna ca semnul e de la diavol!
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 23:31:15
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
E si asta o sugestie interesanta. Stii vorba ceea: Daca-i de la Dumnezeu, si tu ignori sau zici ca-i de la vrajmas, va persista El pana cand vei intelege cu adevarat.
Ma frate esti cam enervant.. nu mai te baga sa postezi doar ca sa te afli in seama..

Nu e de la Dumnezeu sigur,stai linistit.Daca e sa cautam in sfera paranormalului are toate caracteristicile unei manifestari dracesti,chiar daca a aparut langa cruce.A aparut cumva in paralel cu crucea, eclipsand si diminuand celelalte ce erau pe acest perete comun si indreptand atentia catre mana.Apoi mainile pe pereti sunt de asemenea manifestari caracteristice fenomenelor dracesti.Dupa aceia avem starea lui kiralina, care duhneste de mandrie, de neintelegere, o stare de anxietate, tulburare, s.a.m.d... Aceasta este starea si energia care se transmite prin duhurile necurate... Eu asa iti zic kiralina, sterge mana aia, roaga-te cum ti-am zis mai sus, sa te lamureasca Dumnezeu de e de la el ori ba si ce vrea sa-ti transmita prin asta... De e de la Dumnezeu sigur va aparea din nou sau iti va trimite lamurire in vreun fel... Aceasta ti-am spus-o sa o faci pentru tine, ca sa te lamuresti si scapi de preocuparile tale..
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 23:32:19
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Citat:
a cere repetarea semnului si a nu aparea,nu inseamna ca semnul e de la diavol!
Fix asta inseamna... nu ca e de la diavol... dar ca nu e de la Dumnezeu... poate fi si o cauza naturala...

Fa cum te-am sfatuit sterge mana.
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 23:35:40
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Ma frate esti cam enervant.. nu mai te baga sa postezi doar ca sa te afli in seama..

Nu e de la Dumnezeu sigur,stai linistit.Daca e sa cautam in sfera paranormalului are toate caracteristicile unei manifestari dracesti,chiar daca a aparut langa cruce.A aparut cumva in paralel cu crucea, eclipsand si diminuand celelalte ce erau pe acest perete comun si indreptand atentia catre mana.Apoi mainile pe pereti sunt de asemenea manifestari caracteristice fenomenelor dracesti.Dupa aceia avem starea lui kiralina, care duhneste de mandrie, de neintelegere, o stare de anxietate, tulburare, s.a.m.d... Aceasta este starea si energia care se transmite prin duhurile necurate... Eu asa iti zic kiralina, sterge mana aia, roaga-te cum ti-am zis mai sus, sa te lamureasca Dumnezeu de e de la el ori ba si ce vrea sa-ti transmita prin asta... De e de la Dumnezeu sigur va aparea din nou sau iti va trimite lamurire in vreun fel... Aceasta ti-am spus-o sa o faci pentru tine, ca sa te lamuresti si scapi de preocuparile tale..
in prima fraza,monologai,nu?in partea a doua,insist sa nu imi atribui ca fiind ale mele stari pe care nu le am:mandrie,anxietate,tulburare etc!daca tie ti se pare ca un semn automat mandreste omul,regula asta nu e valabila ptr toti!repet:nu esti expert nici in paranormal,nici in teologie ca sa afirmi clar daca un semn e de la Dumnezeu au ba!noapte buna!
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 23:36:59
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Citat:
nu-l ispitesc pe Dumnezeu....nu-s danut!nu e imposibil,da nu o va face ca i-o cer eu....
Asta e semn al patimei tale, care s-a tot aratat de-a lungul topicului... Sfintii Parinti spun ca Dumnezeu nu se supara daca cerem repetarea semnelor si testam duhurile(vezi exemplul lui Ghedeon).Tot ei spun ca de avem unele semne sau vedenii sa nu ne consideram vrednici de ele, si sa ne cercetam cu de-amanuntu...
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 23:37:35
Banned

Implicit

draga.,ma faci sa rad!cum ar fi ca toti cei ce gasesc cruci in cartofi,trunchiuri de copac,sa arunce cartofi si sa ceara repetarea semnului,pretextand ca e naturala cauza?bietul Dumnezeu!la ce corvoada l-am supune!
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 23:40:22
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Citat:
in prima fraza,monologai,nu?in partea a doua,insist sa nu imi atribui ca fiind ale mele stari pe care nu le am:mandrie,anxietate,tulburare etc!daca tie ti se pare ca un semn automat mandreste omul,regula asta nu e valabila ptr toti!repet:nu esti expert nici in paranormal,nici in teologie ca sa afirmi clar daca un semn e de la Dumnezeu au ba!noapte buna!
Bai tanti, esti o neghioaba... Am discutat destul cu tine... Du-te la popa si lamureste-te acolo... Probabil ca si preotul ti-a zis ceva similar... Mai lasa semnele , vedeniile si visele... ocupa-te mai mult de viata si de casa ta, lucruri reale si concrete...

Ecclesiasticul 34:1 Deșarte nădejdi și mincinoase își face omul cel neînțelegător și visurile fac pe cei neînțelepți să-și iasă din fire.

Ecclesiasticul 34:2 Ca și cel care se prinde de umbră și aleargă după vânt, așa este și cel care crede visurilor.
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 23:40:41
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Asta e semn al patimei tale, care s-a tot aratat de-a lungul topicului... Sfintii Parinti spun ca Dumnezeu nu se supara daca cerem repetarea semnelor si testam duhurile(vezi exemplul lui Ghedeon).Tot ei spun ca de avem unele semne sau vedenii sa nu ne consideram vrednici de ele, si sa ne cercetam cu de-amanuntu...
de ce patima vorbesti?fii mai explicit!Dumnezeu nu se supara de cerem repetarea unui semn,dar nu intotdeauna il repeta ca vrem noi!mie mi-e clar ca dracul nu poate sta langa Sfanta Cruce,e argumentul suprem!tu bate campii in continuare!
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 23:41:18
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Implicit

Citat:
de ce patima vorbesti?fii mai explicit!Dumnezeu nu se supara de cerem repetarea unui semn,dar nu intotdeauna il repeta ca vrem noi!mie mi-e clar ca dracul nu poate sta langa Sfanta Cruce,e argumentul suprem!tu bate campii in continuare!
Ba uite ca poate, ca dovada topicul asta :)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De asta ce ziceti? Din vest ne vin "bunatatile"!!! Adriana Cluj Stiri, actualitati, anunturi 79 12.07.2012 08:27:10
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? Raul Ortodox Secte si culte 120 28.05.2011 01:21:11
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( BogdanF2 Generalitati 41 10.10.2010 22:43:21
Am trait s-o aud si pe asta... antiqu Generalitati 89 18.01.2010 17:03:11
ce ziceti de luca 19:27 jezisovi_pivo_nelej Din Noul Testament 10 28.01.2007 01:29:22