![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am invatat in timp ca dracii sunt experti in a te orbi,a te face sa vezi lucrarea lor acolo unde e lucrarea lui Dumnezeu!a ingrijoreaza atitudinea lui danut de a nu lasa poarta deschisa lui Dumnezeu nici o farama!e ca si cum ar vrea a spune ca Dumnezeu nu e in stare de nimic!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si ce au zis preotii ca inseamna sau ar putea insemna? |
|
|||
|
|||
![]()
las-o balta!am dat deja raspunsul!
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu unul nu cred ca ai mare sansa gasesti mare ajutor pe forum atunci cand vine vorba de un semn, aparitie.
Zici "Astazi mi-a aparut desenata o cruce pe tavan" si o sa primesti tot felul de raspunsuri: "Nu te cred", "Minti", "Poate ai facut-o tu din greseala", "Nu a desenat-o careva?", "Hai sa gandim rational", "Sigur exista o explicatie logica", "S-o fi furisat vecinul de la 3 si ti-a pus-o acolo cat dormeai ca sa rada de tine" s.a.m.d. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ii dati o sansa lui Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu te-au multumit raspunsurile preotilor de ai postat si pe forum?Personal nu sunt omul care respinge orice din start... Ai vazut ca ti-am pus intrebari, inainte... dar cu cat mai mult mi-ai raspuns cu atat mi-a inspirat tot mai putin posibilitatea de a fi un semn dumnezeiesc, ba chiar de a fi un semn paranormal.Cred ca explicatia aici poate fi si una rationala... nu trebuie neaparat cautata pe taramul paranormalului.Nu mai tanji atata dupa paranormal... Cat despre semn vad ca te-a agitat si nelinistit, ori daca ar fi sa fie semn paranormal lucrul acesta este rau.Vezi ca si Scriptura zice : Cercetati duhurile si nu dati crezare oricarui duh...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
O fi vreun viermisor mai evlavios pe la ferma unde o crescut cartofu
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Esti cam tulburata... si nelinistita... ai o stare tulbure... daca te preocupa asa de tare roaga-te lui Dumnezeu cu privire la asta, sa-ti lamureasca de e semn divin , de la diavol sau de nu e nici un fel de semn, si in caz de e semn de la El sa-ti lamureasca ce vrea sa-ti transmita prin semnul acela...
Eu nu te pot ajuta... si vad ca reply-urile mele te irita... asa ca nu am sa-ti mai raspund ... pace... Domnul cu tine, si sa-ti descopere si sa-ti lamureasca ceia ce te preocupa... Iar de e semn divin, sau ai sa afli ce e, atat am sa te rog sa postezi aici ca sa vad si eu... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De asta ce ziceti? Din vest ne vin "bunatatile"!!! | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 79 | 12.07.2012 08:27:10 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( | BogdanF2 | Generalitati | 41 | 10.10.2010 22:43:21 |
Am trait s-o aud si pe asta... | antiqu | Generalitati | 89 | 18.01.2010 17:03:11 |
ce ziceti de luca 19:27 | jezisovi_pivo_nelej | Din Noul Testament | 10 | 28.01.2007 01:29:22 |
|