![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nu inteleg de ce esti singura. Totusi, daca este asa, poti sa-ti gasesti o prietena-prieten bun, care sa aiba afinitati cu tine, poti face voluntariat, gaseste-ti o indeletnicire in afara serviciului care sa-ti placa...SI FII OPTIMISTA!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca noi suntem autorii propriilor noastre stari iar starile noastre depind de alegerile facute in fiecare moment.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si, bine ai revenit ! m-am uitat in mod expres la data in care ai postat, am crezut ca nu vad bine cum de este atat de recenta...
|
||||
|
||||
![]()
Singuratatea este foarte grea nu atunci cand esti singur in singuratate, ci cand, desi esti prezent printre multi oameni, te simti singur. Asta este cea mai dureroasa parte a singuratatii: sa fii singur intre oameni.
|
|
|||
|
|||
![]()
"Ceea ce face ca oamenii să fie sociabili este incapacitatea lor de a suporta singurătatea."
"Singurătatea e soarta spiritelor superioare." Arthur Schopenhauer |
|
||||
|
||||
![]()
Singuratatea este inceputul iadului ca stare. Dostoievski numea iadul "vesnicia singuratatii". Singuratatea este si lipsa rugaciunii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce ati gasit chiar acest citat din Dostoievski "vesnicia singuratati" sau singuratatea este inceputul Iadului ,imi permit sa dau replica cu tot respectul cuvenit ,nu prea pareti a fi un bun crestin nu prea incurajati pe cei aflati in suferinta si in singuratate !Un om care se afla in singuratate si cere sprijin si sfat pai nu veniti cu asemenea replici . |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Singuratatea | iosif | Generalitati | 16 | 29.06.2012 23:01:46 |
Singuratatea | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 20 | 15.10.2010 16:57:44 |
singuratatea | Bogescu | Pocainta | 6 | 22.11.2008 19:00:03 |
|