![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
E printre putinele threaduri care am avut rabdare sa il citesc pina la sfarsit.
Si cand tocmai ma gandeam ca e tot aceiasi despicare continua a firului in 4,am dat peste postarea marilenei,care mi s-a parut extraordinara.E o proba a increderii in Dumnezeu,venita din viata,in care ,chiar daca a ratat momentul initial al taierii franghiei,pana la urma,prin pocainta,si recunoasterea neputinetei,Dumnezeu a ajutat-o sa scape ,si mai mult:sa nu mai coboare ci sa urce ! Vroiam sa mai comentez si eu cate ceva,asa cum bat si eu de obicei apa in piua,dar postarea ei m-a lasat mut. Sa ii multumim Domnului ca ne da cate o franghie de salvare pentru toti cei care striga in deznadejde. |
|
|
||||
|
||||
|
Pentru Marilena:
Din Patericul Egiptean: Avva Antonie: Nimeni neispitit nu va putea merge in imparatia cerurilor. Ca de aceea se spune: inlatura ispitele si nimeni nu mai e mantuit. Sper ca acestea te vor ajuta si pe tine asa cum mi-au fost mie de folos! |
|
|
|||
|
|||
|
Sfatul tau este foarte pretios. Patericul egiptean a aparut in viata mea, ca sa zic asa, la momentul potrivit. Desi baiatul meu nu este credincios (din pacate...)are totusi o inclinatie spre lectura si pe vremea aceea il pasiona tot ce era legat de religie. Printre cartile cumparate de el era si patericul egiptean pe care chiar el mi l-a recomandat. Nu stiu dece s-a gandit el ca mi-ar placea... Crede-ma ca mi-a fost ca un pansament pe ranile caderii mele. Nu-i usor de citit si reluam textele inca odata, si inca odata pt ca stiam ca-mi vor spune ceva...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ti-ai facut tema? | spre_rasarit | Generalitati | 20 | 30.10.2011 19:11:37 |
| 24 s-a facut 16 ore | cozia | Generalitati | 10 | 22.07.2008 02:23:32 |
| ce e de facut? | iuda | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 43 | 04.01.2008 02:37:46 |
|
|