![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adica ce? Vrei ca noi sa toleram inamicii Crestinismului? In nici un caz nu vom face asa ceva. Ma iei tu cu termenul asta 'antisemit'. Eu sunt impotriva inamicilor lui Hristos, deci sunt impotriva iudeilor indraciti. Nu vorbesc aici de omul de rand care habar n-are ca iudaismul proslaveste pe drac. De unde am scos asta cu inamicii lui Hristos? Pai nu eu am scos-o, ci Hristos. Citeste Ioan 8:30-59, dar mai ales Ioan 8:42-47 si ai sa te lamuresti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma refer aici la jidanii cei indraciti, ce se tin de mana cu Masoneria. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce spuneti dvs acuma despre Talmud e ca si cum ati spune despre scrierile Sfintilor Parinti. Stati linistit, ca orice evreu stie ce inseamna iudaismul. Last edited by maria-luisa; 15.05.2010 at 14:32:20. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Evreul de rand e ca masonul de rand, adica de rang mic, la inceput i se prezinta ceva foarte seducator, compatibil deplin cu viziunile sale asupra lumii, apoi pe masura ce este indoctrinat din ce in ce mai mult, i se prezinta incetul adevarul despre Iudaism, respectiv despre Masonerie. Anume ca dumnezeul lor nu este Dumnezeul Bibliei, ci Ingerul cazut al "luminii" Lucifer sau "Morning star", denumire data printului intunericului. Talmudul pe care il vede si are evreul de rand vine intr-o forma dulce, fara secrete, insa acesta este incomplet. Cand avanseaza evreul si ii sunt deslusite tainele demonizate ale iudaismului i se da un Talmud complet, care contine tot felul de injuraturi gretoase, josnice si complet strigatoare la cer, hule si alte blesteme adresate Mantuitorului nostru Iisus Hristos. Asa ca nu mai prosti lumea ca iudaismul e bun, ca trebuie sa fim toleranti, caci nu vom fi niciodata. Iudaismul este inamicul nostru, la fel ca si influentele pagane, eretice, sectante, satanice sau ateiste care nu vor altceva decat sa ne desparta de Adevar! |
|
||||
|
||||
![]()
'Tolerant' poti sa fii cu ala de te injura, ori te bate la table, ori se baga-n fata la rand, dar nu poti fi tolerant cu cel ce-ti pune credinta la indoiala, iti siluieste nevasta, iti gibonizeaza copii, iti jecmaneste tara, ori iti calca in picioare demnitatea.
Slabiti-ne cu jidanii, ca nu sunt chei de biserica, ba din contra.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Care joc, ca asta e cea mai mare frica a jidanilor: o populatia informata si cunoscatoare a adevarului. Despre cati oameni din tara asta poti sa spui ca stiu adevarul acesta ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotul roman | omnipod | Preotul | 21 | 09.03.2012 19:52:15 |
Dictionar forum | Melissa | Generalitati | 38 | 10.02.2011 10:26:18 |
A fi roman,o rusine | mihailt | Generalitati | 129 | 05.09.2010 19:52:32 |
Dictionar al scriitorilor romani (pentru cei interesati) | LapetiteMoc | Generalitati | 0 | 27.04.2010 11:38:20 |
Episcop roman rapit de k.G.B. | praxis | Intamplari adevarate | 2 | 18.11.2008 01:48:05 |
|