Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.05.2010, 14:07:30
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Dom'le Colaps, sunteti antisemit? Sfat prietenesc: Nu va mai "fariseiti" atata pe-aici, incercati sa fiti om.
Ce e Maria, deranjeaza cuvintele mele confesiunea ta?
Adica ce? Vrei ca noi sa toleram inamicii Crestinismului? In nici un caz nu vom face asa ceva.
Ma iei tu cu termenul asta 'antisemit'.

Eu sunt impotriva inamicilor lui Hristos, deci sunt impotriva iudeilor indraciti. Nu vorbesc aici de omul de rand care habar n-are ca iudaismul proslaveste pe drac.

De unde am scos asta cu inamicii lui Hristos? Pai nu eu am scos-o, ci Hristos. Citeste Ioan 8:30-59, dar mai ales Ioan 8:42-47 si ai sa te lamuresti.
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 14:13:39
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Ce e Maria, deranjeaza cuvintele mele confesiunea ta?
Adica ce? Vrei ca noi sa toleram inamicii Crestinismului? In nici un caz nu vom face asa ceva.
Ma iei tu cu termenul asta 'antisemit'.

Eu sunt impotriva inamicilor lui Hristos, deci sunt impotriva iudeilor indraciti. Nu vorbesc aici de omul de rand care habar n-are ca iudaismul proslaveste pe drac.

De unde am scos asta cu inamicii lui Hristos? Pai nu eu am scos-o, ci Hristos. Citeste Ioan 8:30-59, dar mai ales Ioan 8:42-47 si ai sa te lamuresti.
Domnule Colaps, pentru faptul ca poporul evreu tine la credinta lui pe care o are de atata timp si nu vrea sa renunte la ea, ii numesti dumneata inamicii crestinismului? Din cate cunosc eu, din istorie, ei au fost cei macelariti de crestini, nu invers.
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 14:20:54
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Domnule Colaps, pentru faptul ca poporul evreu tine la credinta lui pe care o are de atata timp si nu vrea sa renunte la ea, ii numesti dumneata inamicii crestinismului? Din cate cunosc eu, din istorie, ei au fost cei macelariti de crestini, nu invers.
Repet, nu ma refer la omul de rand evreu care nu stie de fapt ce inseamna Iudaismul si ce hule sunt scrise in Talmudul adevarat (care li se desluseste doar atunci cand ating un grad inalt).

Ma refer aici la jidanii cei indraciti, ce se tin de mana cu Masoneria.
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 14:26:18
Senior Member

Implicit

Citat:
Repet, nu ma refer la omul de rand evreu care nu stie de fapt ce inseamna Iudaismul si ce hule sunt scrise in Talmudul adevarat (care li se desluseste doar atunci cand ating un grad inalt).

Ma refer aici la jidanii cei indraciti, ce se tin de mana cu Masoneria.
Ar trebui sa va puneti intrebarea ce interese au aceia care au scris astfel de lucruri despre Talmud, apoi sa luati frumusel Talmudul in brate si sa cititi si sa va convingeti singur daca gasiti hule in el sau nu. Spalati-va vorbele si inima si nu jigniti fara rost, ca Dumnezeu vede tot.
Ceea ce spuneti dvs acuma despre Talmud e ca si cum ati spune despre scrierile Sfintilor Parinti.
Stati linistit, ca orice evreu stie ce inseamna iudaismul.

Last edited by maria-luisa; 15.05.2010 at 14:32:20.
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 17:09:18
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ar trebui sa va puneti intrebarea ce interese au aceia care au scris astfel de lucruri despre Talmud, apoi sa luati frumusel Talmudul in brate si sa cititi si sa va convingeti singur daca gasiti hule in el sau nu. Spalati-va vorbele si inima si nu jigniti fara rost, ca Dumnezeu vede tot.
Ceea ce spuneti dvs acuma despre Talmud e ca si cum ati spune despre scrierile Sfintilor Parinti.
Stati linistit, ca orice evreu stie ce inseamna iudaismul.
Inseamna ca tu n-ai habar ce fac jidanii de rang inalt in sinagogiile lor si ce ritualuri intreprind. Ei slujesc pe dracu!

Evreul de rand e ca masonul de rand, adica de rang mic, la inceput i se prezinta ceva foarte seducator, compatibil deplin cu viziunile sale asupra lumii, apoi pe masura ce este indoctrinat din ce in ce mai mult, i se prezinta incetul adevarul despre Iudaism, respectiv despre Masonerie. Anume ca dumnezeul lor nu este Dumnezeul Bibliei, ci Ingerul cazut al "luminii" Lucifer sau "Morning star", denumire data printului intunericului.

Talmudul pe care il vede si are evreul de rand vine intr-o forma dulce, fara secrete, insa acesta este incomplet. Cand avanseaza evreul si ii sunt deslusite tainele demonizate ale iudaismului i se da un Talmud complet, care contine tot felul de injuraturi gretoase, josnice si complet strigatoare la cer, hule si alte blesteme adresate Mantuitorului nostru Iisus Hristos.

Asa ca nu mai prosti lumea ca iudaismul e bun, ca trebuie sa fim toleranti, caci nu vom fi niciodata. Iudaismul este inamicul nostru, la fel ca si influentele pagane, eretice, sectante, satanice sau ateiste care nu vor altceva decat sa ne desparta de Adevar!
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 17:17:31
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

'Tolerant' poti sa fii cu ala de te injura, ori te bate la table, ori se baga-n fata la rand, dar nu poti fi tolerant cu cel ce-ti pune credinta la indoiala, iti siluieste nevasta, iti gibonizeaza copii, iti jecmaneste tara, ori iti calca in picioare demnitatea.
Slabiti-ne cu jidanii, ca nu sunt chei de biserica, ba din contra.
Vechi 15.05.2010, 18:07:59
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
'Tolerant' poti sa fii cu ala de te injura, ori te bate la table, ori se baga-n fata la rand, dar nu poti fi tolerant cu cel ce-ti pune credinta la indoiala, iti siluieste nevasta, iti gibonizeaza copii, iti jecmaneste tara, ori iti calca in picioare demnitatea.
Slabiti-ne cu jidanii, ca nu sunt chei de biserica, ba din contra.
Sa inteleg dumneavoastra v-a pus credinta la indoiala vreun evreu, sau v-a siluit nevasta, v-a gibonizat copii, v-a jecmanit tara, si v-a calcat in picioare demnitatea? Eu cred ca singur va furati caciula si va calcati in picioare demnitatea cand afirmati astfel de lucruri.
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 18:11:10
Senior Member

Implicit

Citat:
Inseamna ca tu n-ai habar ce fac jidanii de rang inalt in sinagogiile lor si ce ritualuri intreprind. Ei slujesc pe dracu!

Evreul de rand e ca masonul de rand, adica de rang mic, la inceput i se prezinta ceva foarte seducator, compatibil deplin cu viziunile sale asupra lumii, apoi pe masura ce este indoctrinat din ce in ce mai mult, i se prezinta incetul adevarul despre Iudaism, respectiv despre Masonerie. Anume ca dumnezeul lor nu este Dumnezeul Bibliei, ci Ingerul cazut al "luminii" Lucifer sau "Morning star", denumire data printului intunericului.

Talmudul pe care il vede si are evreul de rand vine intr-o forma dulce, fara secrete, insa acesta este incomplet. Cand avanseaza evreul si ii sunt deslusite tainele demonizate ale iudaismului i se da un Talmud complet, care contine tot felul de injuraturi gretoase, josnice si complet strigatoare la cer, hule si alte blesteme adresate Mantuitorului nostru Iisus Hristos.

Asa ca nu mai prosti lumea ca iudaismul e bun, ca trebuie sa fim toleranti, caci nu vom fi niciodata. Iudaismul este inamicul nostru, la fel ca si influentele pagane, eretice, sectante, satanice sau ateiste care nu vor altceva decat sa ne desparta de Adevar!
Nu stiu care dintre noi n-are habar, dar lasati, nu va faceti griji ca are Dumnezeu ochi mai buni. Va aplecati urechile la toate tampeniile si credeti ca le stiti pe toate. Eu zic sa va mai ganditi un pic, cui faceti jocul in felul acesta...
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 18:14:17
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu stiu care dintre noi n-are habar, dar lasati, nu va faceti griji ca are Dumnezeu ochi mai buni. Va aplecati urechile la toate tampeniile si credeti ca le stiti pe toate. Eu zic sa va mai ganditi un pic, cui faceti jocul in felul acesta...
Care joc, ca asta e cea mai mare frica a jidanilor: o populatia informata si cunoscatoare a adevarului. Despre cati oameni din tara asta poti sa spui ca stiu adevarul acesta ?
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 18:46:24
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
Lasa Maria ca nu sunt vorbe in zadar Se cunoaste faptul ca evreii nu suporta crestinii si fac discriminari pe fata insa poate nu in tara noastra asa vizibil dar in America... si sa nu spui ca nu este asa... Ar fi in stare sa Il mai rastigneasca o data pe Hristos! Se umplu de manie cand vad ca porti Sfanta Cruce la gat!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Preotul roman omnipod Preotul 21 09.03.2012 19:52:15
Dictionar forum Melissa Generalitati 38 10.02.2011 10:26:18
A fi roman,o rusine mihailt Generalitati 129 05.09.2010 19:52:32
Dictionar al scriitorilor romani (pentru cei interesati) LapetiteMoc Generalitati 0 27.04.2010 11:38:20
Episcop roman rapit de k.G.B. praxis Intamplari adevarate 2 18.11.2008 01:48:05