![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Genu asta de semne trebuiesc cantarite "de ce a aparut mana aia acolo?" Ce vrea sa transmita?La fel ca la icoane... cand icoanele plang... sa ne gandim, de ce plange Sfantul cu tare...Dar probabil ca o fi fost cineva dintre voi care s-a sprijinit... In primul rand trebuiesc cautate raspunsurile rationale , nu cele senzationale. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Danut7;248339]Genu asta de semne trebuiesc cantarite "de ce a aparut mana aia acolo?" Ce vrea sa transmita?La fel ca la icoane... cand icoanele plang... sa ne gandim, de ce plange Sfantul cu tare...Dar probabil ca o fi fost cineva dintre voi care s-a sprijinit... In primul rand trebuiesc cautate raspunsurile rationale , nu cele senzationale.[/QUOT
Am subliniat ca nu s-a sprijinit nimeni!crucifixul e undeva,sus,aproape de tavan!deci am eliminat cauza rationala!acum ma intreb ce vrea sa transmita urma unei palme aflata langa un crucifix......interpretarile sunt multe..... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
eu te cred si nu te mai lua dupa cei cu caterinca in ei, te intreba cineva cum arata aceasta palma, sub forma de var, praf, ce culoare?
|
|
|||
|
|||
![]()
mai,da trebuie sa iti explice omul de n ori,asa greu de cap esti!ultima oara iti spun si daca nu pricepi,treaba ta!suntem 2 persoane adulte in casa si acea mana e de copil,si degetele au alta forma decat a noastra!acu ai priceput?de fapt ai priceput da trebe musai sa treci peste evidente!
|
|
|||
|
|||
![]()
draga,nu ma iau dupa nimeni,da si cei cu caterinca in ei nu pot decat sa taca in fata explicatiilor clare!nu ma deranjeaza sa explic fiece detaliu.....e prea interesant ce se intampla ca sa ma opreasca mistocareala altora!palma ramane pe perete,indiferent de mistoul lor!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
or fi ele mai multe,da nu le stim noi.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Crezi ca are legatura cu ...capacitatile tale vindecatoare?
|
|
|||
|
|||
![]()
am mai multe variante in cap.m-am gandit si la asta,poate fi o confirmare.m-am gandit si ca mai e de o palma suferinta cuiva ptr care ma rog mult,m-am gandit ca voi primi o palma,o cruce mica-e mica palma-,m-am gandit ca urmeaza o calatorie intr-un loc de pelerinaj-cu mana faci la revedere,nu?am 4 variante pana acum!se va clarifica pana la urma care din cele 4 e!sau o fi alta!eu am vrut sa impartasesc o alta manifestare divina,ca nu poate fi dracul,se pune oriunde,numai langa cruce nu!am o meteahna pe care multi nu o inteleg:nevoia de a impartasi,mai ales cand se intampla ceva deosebit in sfera divinului.dar,atentie.nu spre slava mea!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De asta ce ziceti? Din vest ne vin "bunatatile"!!! | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 79 | 12.07.2012 08:27:10 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( | BogdanF2 | Generalitati | 41 | 10.10.2010 22:43:21 |
Am trait s-o aud si pe asta... | antiqu | Generalitati | 89 | 18.01.2010 17:03:11 |
ce ziceti de luca 19:27 | jezisovi_pivo_nelej | Din Noul Testament | 10 | 28.01.2007 01:29:22 |
|