Citat:
În prealabil postat de mishi55
Greu de inteles ce gasiti de admirat la un saltimbanc ca puric.
Faptul ca face echilibristica pe fir aparent subtire? Doar aparent subtire, ca e gros, gros, la fel de gros cum ii e si obrazul.
Scalambaiala lui penibila (cea de pe scena) nu poate impresiona un crestin autentic.
Iar scalambaiala cu masca crestina e nu doar penibila, ci de-a dreptul vrajmasa, batjocoritoare. Oare nu vedeti masonul, in spatele mastii surazatoare? Nu vedeti vanzarea, Iuda, in spatele vorbelor "spirituale"? Doar o batjocura. Veti vedea la vremea potrivita ce fel de "crestin" e acest puric. Nu este puricul un parazit, un traitor din viata si sangelele altei vietuitoare? Uitati-va putin mai de aproape si veti vedea. Bine, daca aveti ochi de vazut, urechi de auzit...
Sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti la Adevar!
|
In cea mai mare parte sunt de acord cu tine. Dan Puric, inainte de toate este clar un actor, cam prea plin de sine in haina smereniei care demult nu-l mai incape. Printre adevaruri indiscutabile, razbate aroganta si zeflemeaua ieftina, care nu are nimic comun cu ortodoxia. Cine sesiseaza asta, sunt convins ca-i evita conferintele care - culmea! - au efect dezbinator si de ura fata de semenii din alta categorie. Sunt convins ca dupa o seara in prezenta lui, nu-ti mai vine sa te mai rogi pentru dusmani...
Mi-am amintit acum de un alt moment penibil. Plecam in Londra si aveam avion la 4 dimineata. Cand am facut rezervarile, am pendulat mult timp pentru data intoarcerii intre luni si marti. Am ales intr-un final marti, dar in cap - nu stiu de ce - mi-a ramas luni, si n-am mai verificat biletele. Am plecat de-acasa cu catel, cu purcel (adica cu sotia si doi copii) inainte cu o zi. Am ramas pana noaptea pe la 2 la cineva din familie, in Bucuresti, apoi am luat un taxi si am purces la aeroport. Fetele de la chek-in erau cu ochii umflati de somn... Mi-a venit randul si mi-am pus bagajele senin si plin de... incredere. Fata verifica, verifica, verifica si ceva nu-i iese. La un moment dat, intoarce capul la colega: "Draga, ia mai zi-mi o data in cat suntem azi, ca io am luat-o razna!"
La 5 dimineata sunam din nou la usa celor de la care ne luasem ramas bun cu cateva ore mai devreme: "Vaai, de cand nu ne-am vazut! Nu va era dor?"
In ciuda acestui lucru, toti ne-am amuzat teribil. Probabil nu acelasi lucru s-ar fi intamplat daca am fi intarziat cu o zi!