![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-merg de cinci ori pe saptamana la Biserica -de fiecare data cand trec pe langa o Biserica imi fac cruce de cel putin 7 ori -noaptea,inainte sa ma culc,imi spun rugaciunile si imi pun o cruce sub perna -in fiecare camera a apartamentului mi-am pus icoane(chiar si in baie) -tin toate posturile+miercurea si vinerea -desi am 42 de ani si sunt necasatorit,nu am intretinut niciodata relatii sexuale.Inca mai astept sa intalnesc acea persoana speciala,harazita de catre Dumnezeu. -fac pomeni saptamanale si dau bani la cersetori -cand am de-a face cu un ateu sau un om de alta credinta,imi fac cruce cu limba si spun Tatal Nostru in gand. Eu zic ca Dumnezeu e destul de multumit de mine si nu-i va mai permite Satanei sa puna stapanire pe trupul meu. Last edited by Gigi Yusuf; 11.05.2010 at 19:10:57. |
|
||||
|
||||
![]()
O vorba memorabila a Parintelui Teofil Paraian- Eu cred ca Dumnezeu n-o facut Raiul sa se uite la el...ne mai trebuie vointa si dorinta de a nu gresi...
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
Singura data cand poti spune "ma lepad de satana "...este atunci cand botezi un copil .......in rest e foarte greu ....il ai acolo pe umarul stang ...parca....si scrie cat e ziulica de lunga ce faci ....nu-i scapa nimic.....toate relele le contabilizeaza......eficient.....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
E foarte usor in ziua de azi sa te joci (scrii) cu cuvintele….in Sf Biserica cu binecuvantarea preotului putem spune” ma lepad de satana”……daca incerci si in alt context s-ar putea sa primesti mai mult decat poti duce.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce, daca suntem credinciosi. Daca nu suntem, atunci, da. Oricum, drumul spre despatimire este f greu si plin de incercari, dar cu toate greutatile, se merita. Si ai ocazia si sa simti ajutorul pe care ni-L da Dumnezeu; iar din cand in cand ne mai da si scurte pauze, in care sa ne revenim. Sa nu ne speriem, deci.
|
|
|||
|
|||
![]()
De lepadat cu adevarat s-au lepadat doar Sfintii,noi doar incercam sa ne lepadam si sa il alungam,uneori reusim,alteori nu,dar trebuie mereu SA LUPTAM!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Satana - Cititor de ganduri sau nu? | colaps | Generalitati | 33 | 10.06.2010 16:48:56 |
Este IADUL condus de SATANA? | bubulyna | Generalitati | 23 | 24.03.2010 10:29:52 |
Eurovision 2006 si votul pentru Satana | Ioan_Ciobota | Generalitati | 29 | 23.04.2008 13:31:49 |
|