Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.05.2010, 18:49:46
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Gigi Yusuf Vezi mesajul
Eu cand eram mic(cam 9 ani) a trebuit sa fiu exorcizat de un popa de la mine din sat.Nu-mi aduc aminte de prea multe lucruri legate de perioada respectiva,dar mama imi spunea ca faceam destul de urat:cantam in limbi dracesti,ma dadeam cu fundul de pamant si ma zbateam precum o molusca turmentata,eram mai tot timpul nervos si neatent la lumea din jur,eram violent si ma luam tot timpul la bataie cu ceilalti copii.Dupa ce m-a tarat mama vreo 3 luni prin mai multe spitale de psihiatrie,tata s-a decis in cele din urma sa cheme un popa care sa se ocupe si de latura spirituala a lucrurilor.3 zile am stat legat de pat,incuiat in camera cu Parintele Andrei(Dumnezeu sa-l odihneasca),dupa care,brusc,dracul ce pusese stapanire pe mine a iesit si m-a lasat in pace.
Deci da,pot sa spun cu mana pe inima ca m-am lepadat de Satana!
Doamne ajuta!
Este un lucru minunat, dar ai grija, diavolul este ca raceala, daca ai scapat de ea trebuie sa te protejezi sa nu o contactezi din nou.
Vechi 11.05.2010, 19:05:52
Gigi Yusuf
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de adrian010155 Vezi mesajul
Este un lucru minunat, dar ai grija, diavolul este ca raceala, daca ai scapat de ea trebuie sa te protejezi sa nu o contactezi din nou.
Pai mi-am cateva masuri de protectie:
-merg de cinci ori pe saptamana la Biserica
-de fiecare data cand trec pe langa o Biserica imi fac cruce de cel putin 7 ori
-noaptea,inainte sa ma culc,imi spun rugaciunile si imi pun o cruce sub perna
-in fiecare camera a apartamentului mi-am pus icoane(chiar si in baie)
-tin toate posturile+miercurea si vinerea
-desi am 42 de ani si sunt necasatorit,nu am intretinut niciodata relatii sexuale.Inca mai astept sa intalnesc acea persoana speciala,harazita de catre Dumnezeu.
-fac pomeni saptamanale si dau bani la cersetori
-cand am de-a face cu un ateu sau un om de alta credinta,imi fac cruce cu limba si spun Tatal Nostru in gand.
Eu zic ca Dumnezeu e destul de multumit de mine si nu-i va mai permite Satanei sa puna stapanire pe trupul meu.

Last edited by Gigi Yusuf; 11.05.2010 at 19:10:57.
Reply With Quote
Vechi 11.05.2010, 20:35:21
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Implicit

O vorba memorabila a Parintelui Teofil Paraian- Eu cred ca Dumnezeu n-o facut Raiul sa se uite la el...ne mai trebuie vointa si dorinta de a nu gresi...
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Vechi 11.05.2010, 22:24:50
Samy02's Avatar
Samy02 Samy02 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.02.2010
Locație: Romania
Implicit

Singura data cand poti spune "ma lepad de satana "...este atunci cand botezi un copil .......in rest e foarte greu ....il ai acolo pe umarul stang ...parca....si scrie cat e ziulica de lunga ce faci ....nu-i scapa nimic.....toate relele le contabilizeaza......eficient.....
Reply With Quote
Vechi 11.05.2010, 22:26:08
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Samy02 Vezi mesajul
Singura data cand poti spune "ma lepad de satana "...este atunci cand botezi un copil .......in rest e foarte greu ....il ai acolo pe umarul stang ...parca....si scrie cat e ziulica de lunga ce faci ....nu-i scapa nimic.....toate relele le contabilizeaza......eficient.....
Si de ce ti se pare ca e mai usor cand botezi un copil?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 12.05.2010, 15:10:56
Samy02's Avatar
Samy02 Samy02 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.02.2010
Locație: Romania
Implicit

E foarte usor in ziua de azi sa te joci (scrii) cu cuvintele….in Sf Biserica cu binecuvantarea preotului putem spune” ma lepad de satana”……daca incerci si in alt context s-ar putea sa primesti mai mult decat poti duce.
Reply With Quote
Vechi 12.05.2010, 15:16:35
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Samy02 Vezi mesajul
E foarte usor in ziua de azi sa te joci (scrii) cu cuvintele….in Sf Biserica cu binecuvantarea preotului putem spune” ma lepad de satana”……daca incerci si in alt context s-ar putea sa primesti mai mult decat poti duce.
Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce, daca suntem credinciosi. Daca nu suntem, atunci, da. Oricum, drumul spre despatimire este f greu si plin de incercari, dar cu toate greutatile, se merita. Si ai ocazia si sa simti ajutorul pe care ni-L da Dumnezeu; iar din cand in cand ne mai da si scurte pauze, in care sa ne revenim. Sa nu ne speriem, deci.
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 01:51:08
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

De lepadat cu adevarat s-au lepadat doar Sfintii,noi doar incercam sa ne lepadam si sa il alungam,uneori reusim,alteori nu,dar trebuie mereu SA LUPTAM!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Satana - Cititor de ganduri sau nu? colaps Generalitati 33 10.06.2010 16:48:56
Este IADUL condus de SATANA? bubulyna Generalitati 23 24.03.2010 10:29:52
Eurovision 2006 si votul pentru Satana Ioan_Ciobota Generalitati 29 23.04.2008 13:31:49