![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Inca ceva:nu o mai pomeni pe jane,ea nu e un reper,e cu mintea tulbure de la atata tarzan,de asta nici nu realizeaza ce scrie,ii face nebuni pe toti cei ce nu fac decat sa povesteasca ce li se intampla!
|
|
|||
|
|||
![]()
Prin ce este imprimata mana aia acolo? vopsea,pamant, praf , murdarie sau e scobita in perete?
Maini pe pereti este si un fenomen care apare la fenomele poltergeist... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Noi, fiind crestini, stim ca aceste naluciri nu sunt altceva decat incercari zadarnice ale vrajmasului nostru de a ne demoraliza sau de a ne face sa deznadajduim. Referitor la mana de pe perete... Ti s-a mai intamplat ceva ciudat in afara de asta sau doar asta? |
|
|||
|
|||
![]()
nimic din toate astea!e ca atunci cand te sprijini cu palma curata de perete si iti ramane urma palmei,ca o amprenta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Genu asta de semne trebuiesc cantarite "de ce a aparut mana aia acolo?" Ce vrea sa transmita?La fel ca la icoane... cand icoanele plang... sa ne gandim, de ce plange Sfantul cu tare...Dar probabil ca o fi fost cineva dintre voi care s-a sprijinit... In primul rand trebuiesc cautate raspunsurile rationale , nu cele senzationale. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Danut7;248339]Genu asta de semne trebuiesc cantarite "de ce a aparut mana aia acolo?" Ce vrea sa transmita?La fel ca la icoane... cand icoanele plang... sa ne gandim, de ce plange Sfantul cu tare...Dar probabil ca o fi fost cineva dintre voi care s-a sprijinit... In primul rand trebuiesc cautate raspunsurile rationale , nu cele senzationale.[/QUOT
Am subliniat ca nu s-a sprijinit nimeni!crucifixul e undeva,sus,aproape de tavan!deci am eliminat cauza rationala!acum ma intreb ce vrea sa transmita urma unei palme aflata langa un crucifix......interpretarile sunt multe..... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
eu te cred si nu te mai lua dupa cei cu caterinca in ei, te intreba cineva cum arata aceasta palma, sub forma de var, praf, ce culoare?
|
|
|||
|
|||
![]()
mai,da trebuie sa iti explice omul de n ori,asa greu de cap esti!ultima oara iti spun si daca nu pricepi,treaba ta!suntem 2 persoane adulte in casa si acea mana e de copil,si degetele au alta forma decat a noastra!acu ai priceput?de fapt ai priceput da trebe musai sa treci peste evidente!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De asta ce ziceti? Din vest ne vin "bunatatile"!!! | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 79 | 12.07.2012 08:27:10 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( | BogdanF2 | Generalitati | 41 | 10.10.2010 22:43:21 |
Am trait s-o aud si pe asta... | antiqu | Generalitati | 89 | 18.01.2010 17:03:11 |
ce ziceti de luca 19:27 | jezisovi_pivo_nelej | Din Noul Testament | 10 | 28.01.2007 01:29:22 |
|