![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu vreau sa ma creada, ca nu sint vreun apostol, sa ma creada. Ca tot ce zic eu poate fi verificat foarte usor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Obraznicia acestor indivizi cu atitudine golaneasca sub masca politetii si limbajului stiintific, topcat si Dumitru, se vadeste din nou. Unul ameninta cu bataia, celalalt sustine ca Sfintii erau schizofrenici. Sa le fie rusine!
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 14.05.2010 at 21:09:35. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dictatura??? Ascultati bine: Credinta nu e o dictatura, Dumnezeu ne-a lasat aceasta libertate. Ati face bine sa respectati si dvs acest lucru. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credința este o dictatură, mă iertați, dar în aceasta privință sunt 100% sigur. Este Dictatura lui Dumnezeu. Nu te joci de-a "libertatea" aici. Libertatea este un concept fals, creat de oameni sub influența celui rău. Nu "doar exprimă ceea ce cred ei" ci terfelesc credința și pe Hristos Dumnezeu. Care Hristos, este Dictatorul meu; Nu înțeleg ce vă este atât de neclar. Ați spus "Din cate vad, ei nu au atacat pe nimeni, doar exprima ceea ce cred ei." Cum adică nu au atacat pe nimeni? Au atacat pe însuși Hristos, și fac asta de ani de zile pe acest forum. Eu unul m-am cam săturat de ideile lor agresive "sunteți proști"; "nu sunteți raționali"; "sunteți fanatici". Majoritatea probabil sunt la o vârstă fragedă și din teribilism, plus faptul că "e la modă" atacă credința; în plus au și nesimțirea cruntă să o faca pe un forum creștin ortodox. M-am săturat de cei care spun "e părerea mea";"îmi expun punctul de vedere". Aceste lucruri au apărut în lume datorita umanismului, revoluției franceze, care pe lângă cunoscutul slogan "libertate, egalitate, fraternitate" avea un altul, mult mai elocvent "cu mațele ultimului popă vom spânzura ultimul rege". De atunci, de când lumea a hotărât ca nu-L mai vrea pe Hristos Dumnezeu, pe Tatăl Si pe Duhul Sfânt, ne aflăm într-un continuu declin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc pentru observatie! :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La inceputul postarilor iti versi nervii, improsti cu acuzatii sau ameninti cu bataia si la sfarsitul lor spui: „Hristos s-a Inaltat”... Apoi esti suparat ca nu ti se raspunde la salut. Daca ti s-ar raspunde si la amenintari si injurii? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|