cunosc un caz mai special cineva din oastea Domnului care vroia altceva decit ce se savirseste in biserica ortodoxa vroia vedenii probabil glosolalia si mai stiu eu ce daruri care ar fi bine sa ne uitam la noi in costinta noastra oare suntem asa curati ca darul lui dumnezeu sa se apropie de noi suntem un pic curati sau ne asemanam cu uriciunea pustiirii si nu meritam nici macar mila lui Dumnezeu.acea persoana a mers la adunarile penticostale fara spovedanie, impartasanie[cina]a primit duhul acela tremurator si a ramas acolo.pot sa spun ca si eu am fost la un micron de primirea duhului acela adica am simtit ceva nevazut care incerca sa se strecoare in trupul meu prin gura.ce binei in Biserica noastra Ortodoxa in acel moment m-am speriat m-am retras in spate vrio citiva pasi facindum-i trei sfinte cruci acel ceva ca sarpele nevazut sa retras primind pacea in suflet care se simtea ca era ceva Divin SF.Cruce este arma impotriva deavolului daruita noua de cel ce sa jertfit pe ia IISUS HRISTOS A LUI SA FIE SLAVA IN VECI AMIN.
|