![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A ne compara noi cu niste Parinti Sfinti si cu unul dintre ultimii adevarati duhovnici ai ortodoxiei, cred ca este.... nici macar nu stiu cum sa ma exprim... Cred ca inainte sa scrii, trebuia sa te informezi cin este de fapt Sfantul Parinte si apoi sa-ti compari ticalosia ta cu Sfintenia Sa... Iarta-ma
|
||||
|
||||
![]()
Sfantul Parinte. Si cred ca esti unul dintre cei care ii critica pe catolici pentru infailibilitatea papei. Ce trist. Si la fel de trist este si mesajul dinainte, cel al lui mishi55.
|
|||
|
|||
![]()
Suntem totusi pe un forum ortodox! Iar tu ii critici pe ortodocsi la ei acasa! Nu e bine.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar daca ar fi strutii ortodocsi. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Draga mea daca tu nu stii de stalpii bisericii ortodoxe romane,pt ca putini ne-au mai ramas e grav.Macar ca inainte sa scrii dadeai o cautare pe google.Este staretul Manastirii Petru Voda din Neamt,are 91 de ani,nu 80 cum zici tu,si este un SFANT.S-a nascut pe 10 februarie 1919 si este unul dintre cei mai mari duhovnici ai tarii noastre.De Parintele Teofil Paraianu ai auzit?De un Arsenie Papacioc,de parintele Fageateanu Adrian????
E penibila comparatia ta cu ovarele si cu sanatatea Sfinteniei sale de 91 de ani.Doamne Ajuta-ne si iarta-ne pe noi pacatosii.AMIN |
|
|||
|
|||
![]()
Nu sta nimeni cu capul in nisip. Si nu e bine, nici frumos sa dai shuturi in cei, care exprima o opinie ortodoxa. Dupa cum prea bine stii, ortodocsii nu accepta primatul papal; nu de la ei putere, ci de la Sf. Parinti. Daca tu, mergand in bisericile lor si impartasindu-te cu ei, accepti primatul papal, e strict treaba ta.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS Va rog sa nu mai discutam despre Parintele Iustin in acest fel. Dumnezeu sa ne ajute pe toti
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Ce te face sa spui asa? Tocmai, fiindca stiu...ortodoxia nu ar trebui sa fie un cult al personalitatii. Parca asta este una dintre diferentele fata de catolici, sau gresesc eu, necunoscand ortodoxia indeajuns si fiind infestata de alde catolici?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Iustin Parvu operat | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 17.06.2013 00:29:15 |
Despre Parintele Iustin Parvu !!! | bodo1222 | Generalitati | 6 | 29.11.2010 20:06:17 |
parintele iustin parvu | dana-v | Diverse Sarbatori | 0 | 04.04.2010 23:00:15 |
Parintele Iustin Parvu implineste azi 90 de ani! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 13.02.2009 12:00:47 |
|