![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Din câte pare, vine ordin de sus, ca să zic așa; de la UE, de la americani... ONU.
Sub ideea evitării conflictelor și respectării "drepturilor omului" [ ce am ajuns să nu sufăr aceste 2 cuvinte alăturate... ] se propune și mai ales se cam impune eliminarea oricărei religii. Sunt multe legi aiurea care ne vor fi impuse. Eu unul am devenit cetățean european din oficiu.. nu m-a întrebat nimeni... dar a fost decizia "noastră". În timp, cei mari și tari și-au dat seama că nu prin dictaturi crunte vor reuși să domine... Cel mai aiurea este că acum suntem într-un război crunt, și toți cred că e "bine, pace, prosperitate". Încet, încet.. se încearcă marea cu degetul, oare cât e de sărată? Cât de ferm se opun țarile ortodoxe? Ce ne permitem cu ei? Mai comentează pe colo, mai vor să interzică o chestie, mai impun o lege homosexuală, mai zic că dacă predici că e o boală, un păcat, atunci ești "fanatic", nu respecți "drepturile sexuale"... Și apoi la o vreme poate ajungi să și arestezi preoți direct din Biserică... Revin la prima propoziție... se cam impune... de sus ![]() Sunt niște vremuri destul de aiurea, tensionate. |
Tags |
andrei plesu, ora de religie |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Religie catolica in scoala pentru un ortodox | elcipo | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 16 | 26.09.2012 14:05:10 |
De la scoala la Big Brother | Laura19 | Generalitati | 22 | 28.05.2012 19:18:14 |
a 3-a zi de Paste la scoala | roman2010 | Generalitati | 3 | 21.02.2011 22:30:01 |
CREDETI CA RELIGIA ESTE BENEFICA IN SCOALA? | Iustin44 | Generalitati | 77 | 10.03.2008 22:19:56 |
Zile de scoala | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 21.09.2007 09:16:28 |
|