Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.05.2010, 20:46:47
adimirea
Guest

Implicit

Din câte pare, vine ordin de sus, ca să zic așa; de la UE, de la americani... ONU.
Sub ideea evitării conflictelor și respectării "drepturilor omului" [ ce am ajuns să nu sufăr aceste 2 cuvinte alăturate... ] se propune și mai ales se cam impune eliminarea oricărei religii.

Sunt multe legi aiurea care ne vor fi impuse. Eu unul am devenit cetățean european din oficiu.. nu m-a întrebat nimeni... dar a fost decizia "noastră".

În timp, cei mari și tari și-au dat seama că nu prin dictaturi crunte vor reuși să domine...

Cel mai aiurea este că acum suntem într-un război crunt, și toți cred că e "bine, pace, prosperitate".

Încet, încet.. se încearcă marea cu degetul, oare cât e de sărată? Cât de ferm se opun țarile ortodoxe? Ce ne permitem cu ei? Mai comentează pe colo, mai vor să interzică o chestie, mai impun o lege homosexuală, mai zic că dacă predici că e o boală, un păcat, atunci ești "fanatic", nu respecți "drepturile sexuale"... Și apoi la o vreme poate ajungi să și arestezi preoți direct din Biserică...

Revin la prima propoziție... se cam impune... de sus foarte de sus. Oare ce pot face "ai noștrii"? [ deși nici ai noștrii nu ne reprezintă cu adevărat, măcar sunt români ]

Sunt niște vremuri destul de aiurea, tensionate.
Reply With Quote

Tags
andrei plesu, ora de religie

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Religie catolica in scoala pentru un ortodox elcipo Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 16 26.09.2012 14:05:10
De la scoala la Big Brother Laura19 Generalitati 22 28.05.2012 19:18:14
a 3-a zi de Paste la scoala roman2010 Generalitati 3 21.02.2011 22:30:01
CREDETI CA RELIGIA ESTE BENEFICA IN SCOALA? Iustin44 Generalitati 77 10.03.2008 22:19:56
Zile de scoala Ioan_Ciobota Generalitati 0 21.09.2007 09:16:28