Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.05.2010, 14:50:58
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
"In dar ati luat, in dar sa dati".

Cred ca asta ar trebui sa scrie la intrarea in Biserica, iar preotii sa fie interesati ca mai intai sa dea si apoi sa ia, la fel ca si credinciosii, fiecare sa dea dupa putere si dupa masura.

Ma intristeaza orice discutie despre "tarife" ale slujbelor, pentru ca arata cat de mult ne-am indepartat - si preotii si credinciosii - de duhul in care Mantuitorul a spus cuvintele de mai sus.
Da, si pe mine ma intristeaza sa stiu ca mirii ar sta sluj in fata ofiterului starii civile, iar la "popa" i-ar arunca 10 ron....cu strangere de inima, ca poate si-ar mai fi luat niste flori de pus pe la portiera, din suma aia.

E normal sa fie spuse si lucrurilor pe nume cateodata, si nu lasati oamenii sa ajunga sa umble cu zambetul pe buze pentru a completa dosarul pentru Starea Civila, iar ajunsi in fata Bisericii sa intrebe sictiriti " Da ce mai vrea si popa asta?"
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfanta Cruce pe jos, intre semiluna si steaua lui David, intr-o biserica ortodoxa delia31 Biserica Ortodoxa Romana 8 06.11.2012 12:09:35
Cine vrea sa aiva arsa cartea pacatelor: Cartea lui Iosif tamplarul spre_rasarit Generalitati 1 29.12.2011 13:04:00
Diferenta dogmatica si liturgica intre Liturghia ortodoxa, catolica, protestanta si neoprotestanta suharau Intrebari utilizatori 2 07.12.2011 19:28:07
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic oana_dinisoni Biserica Romano-Catolica 34 21.04.2011 00:18:17
casatorie intre o ortodoxa si un evanghelist o copila Generalitati 60 08.01.2011 15:41:29