Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.05.2010, 14:41:14
Scotianul
Guest

Implicit pacat..

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Cred ca iti lipseste o doaga. Sau o vacanta la Ibiza. Salutare

De ce ma jignesti?Mint cu ceva?este plina lumea de oameni precum cei descrisi.Nu stiai asta?Traiesti intr-un glob de sticla?Sau vrei sa-l contesti pe Dumnezeu pe un forum crestin si sa pari baiat de treaba?esti paradoxal amice.Nu iti place tabloul?Ghinionul tau.
Este realitatea bancara si financiara.Imi lipseste o doaga?Nu esti politicos.Sa-ti explica mai clar>un crestin nu are nevoie,prin definitie,de bani pt a-si sustine Credinta.
Cercetarile tale stiintifice(pe care le arunci crestinilor in fata)sunt SPONSORIZATE cu..bani.Banii aceia sunt greu de definit drept morali.Iti spun eu asta.Ai o problema cu rahatu care va sponsorizeaza in interesul umanitatii?
Credeam ca esti mai calm..ma pregateam sa dezbatem dilemma lui Raskolnikov si tu ma reduce la stadiu de nebun.PS>la Ibiza am fost acum 3 ani.Nu te ingrijoara amice.
Demonstreaza ma ca ce am spus eu nu este asa.La faza cu inexistenta lui Dumnezeu sunt convins ca veti reusi...Ba da macar societatea se presupune ca o stiti cum este..visatorilor.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau o dovada? Templier Knight Generalitati 12 15.01.2011 14:17:34
O dovada incredibila de ipocrizie freespirited Generalitati 85 26.09.2010 09:02:57
prostie omeneasca padrevicentiu Generalitati 51 31.07.2010 18:43:21
Bunatate=prostie? sergiu Generalitati 3 12.10.2009 00:35:52
O dovada vie Laurentiu Intamplari adevarate 34 22.10.2007 18:18:07