Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.05.2010, 11:45:55
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cocacoc Vezi mesajul
Sigur ca da. Si David Blaine leviteaza, iar Chris Angel merge pe apa .
Iar eu am un extraterestru in cusca ciinelui. Din pacate dispare exact cind vine lumea sa il vada, dar exista :)
Reply With Quote
Vechi 12.05.2010, 11:53:30
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Iar eu am un extraterestru in cusca ciinelui. Din pacate dispare exact cind vine lumea sa il vada, dar exista :)
Io joc table cu al meu, tragem o tigare impreuna, bem si cate o zotca, ce sa mai, tovarasi...impartim si patu'...numa' ca nu se lasa pozat...face puff cand dau sa-l trag in pixeli...naravas ii, mama lui da verzaliu...
Vechi 12.05.2010, 11:54:59
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotianul Vezi mesajul
Motto:,,Ce te face sa crezi ca nu sint constient de asta? Repet, eu nu am impresia ca universul a fost creat pentru ca omul sa se simta bine"

Prietene doar constat aplicabilitatea psihologiei multimilor a lui Gustave Le Bon.Citat de referinta>,,'Dintotdeauna masele au jucat in istorie un rol important, dar niciodata atat de considerabil ca in zilele noastre. Actiunea inconstienta a maselor, substituita actiunii constiente a individului reprezinta o trasatura caracteristica a istoriei contemporane'.
Intelegeti pragmatic acesta fraza?,, Actiunea inconstienta a maselor, substituita actiunii constiente a individului|”

In momentul in care imi vei demonstra ca nu exista Dumnezeu in acel moment va trebui sa te elimin pt ca dupa moarte nu urmeaza nimic iar eu am de gand sa ma bucur singur de lumea asta.Sunt lacom pt ca nu ma va mai sanctiona nimeni.
Eliminati-L pe Dumnezeu ca sa dam start in cursa pt supravietuire fara reguli.
Sa reziste cel mai tare si fara mila.Nu exista mila in aceea situatie.Mila si bunatatea sunt povesti.Nu exista.Exista doar profit si teoria celui mai tare.
Va plac aceste reguli?Nu-I problema.Subsemnatul este un animal extrem de adaptabil.Sa vedeti la mine evolutionism barbar si animalic.Voi doar trebuie sa-L asasinati pe Dumnezeu.Nu are de ce sa va deranjeze.Tiranul asta ne tine de prea mult timp in frau pe noi cei care vrem sa nu existe reguli.De ce sa impart cu altul cand pot sa am eu singur totul?De ce sa iubesc cand pot sa ma folosesc de oameni?Sincer>abia astept momentul cand veti da stingerea Credintei.Sa vezi atunci forte ale raului.Personal v-as curata pe toti ca sa o duc eu bine.Ma poti condamna?Nu.Daca sunt mai tare va elimin.Fara regrete.Puteti sa crapati in chinuri ca va las acolo.Nu exista mila.Eu vreau sa evoluam spre lupta dintre cei tari si cei slabi,in care cei slabi nu sunt protejati de nimeni.Voi vreti sa-l eliminati pe Dumnezeu dar vreti o lume mai buna bazata pe altceva?Haha.Eu vreau o lume a profitului pt ca voi tocmai m-ati scapat de ultima piedica.De ce credeti voi ca va fi mai corecta?Visati.O lume in care este totul permis este o lume a junglei urbane,in care fiecare face ce vrea.Nu ma intereseaza progresul stiintific.Ma intereseaza banii,profitul si cum sa o duc bine cu orice pret.Sunt un ticalos?So what?Imi permit pt ca nu ma va judeca nimeni si eu ma inchin ,,Zeului ban”care imi permite orice.Va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel.
2 tineri vor un copil?Sorry.Sunt prea putine resurse.Aveti ghinion.Prezervativ sau avort.Ala nu are voie sa se nasca pt ca nu este loc pt el.Ma doare undeva ce va doriti.Eu nu impart cu el nimic.
Vreti o lume corecta?Sorry.regulile sunt facute de cei tari si doar in viziunea lor.Restu sa vorbiti cand veti fi voi tari.Pina atunci cicocu mic si executarea ca este nevoie de sclavi din cele mai vechi timpuri.

Sa stii ca nu m-am sfortat sa scriu acesta randuri.Asta ar trebui sa te puna
pe ganduri.V-am zis>voi eliminati prostia asta de Credinta ca sa nu ne mai tina nimic in frau pe cei ca mine.Ne tine in frau la ora asta da nu iti spun de ce.Asta sa afli tu.
Mai prietene..hehe..nici nu realizezi ce am vazut eu prin lumea asta larga.Nu a fost meritul meu.Eu sunt doar un produs al acestor timpuri gata sa imi insfac halca de profit.Va multumesc pt orice regula pe care o anulati pt ca eu sa fiu mai liber si sa pot sa fac ce vreu..hehe.

Suna oribil ce am spus?Asa gandesc baietii care iubesc profitul,Voi credeti ca intereseaza pe cineva altceva decat banii?!.Imposibil sa fiti atat de visatori..
Nu te baza pe faptul ca am glumit in ce am spus mai sus.Nu imi poti spune
,,da tu esti crestin!nu ai voie sa gandesti asa!”.Pe mine m-ai convins ca nu exista Dumnezeu.Acu incerc eu sa-ti arat cam ce am de gand.Ma opreau pina acum prostiile astea morale.Ce fraier eram..auzi la mine..sa traiesc cum zicea Hristos..pai ce Hristos stie cum functioneaza o companie?haha.Cum adica s alas tot?ce suntem nebuni?Eu vreau tot.Cum adica sa sufar?Eu vreau sa ma distrez la maxim.Si daca asta ar insemna sa toc banii unuia de inmormantarea?So what?Il lass a putrezeasca pe margine ca pe animalele din care se trage.Nu vine din tarina si nu se va intoarce din tarina.

Voi nu realizati cat de aproape suntem sa scapam de Dumnezeu.Mai avum putin si apoi..sa vedeti spectacol.Imaginati-va pe toti credinciosii din lume care vor afla ca nu exista Dumnezeu.Ce tablou>va fi un cataclysm social.Vor fi disperati si vor cauta alte repere pt ca,nu-I asa,omul meru trebuie sa creada in ceva.Si atunci le vom oferi noi,cei care credem in bani,reperele…o sa va placa.
V-am spus:voi doar apasati pe tragaci in directia lui Dumnezeu.De restul are cine sa se ocupe..nu va faceti griji.Multumesc ca existati si ganditi in acest mod.

Va salut vesel.Semnat:un ticalos financiar pus pe profit.
Mi-e greu sa iti citesc posturile atit de lungi.
Nu Dzeu aduce echilibrul social, cum nu l-a adus nici pina acum.
Conform scenariului tau, care e frina care actioneaza asupra mea sa nu fac ceea ce povestesti tu mai sus? Precizez, daca nu ai observat cumva pina acum , sint profund necredincios.
BTW, cred ca esti obsedat de bani.
Reply With Quote
Vechi 12.05.2010, 12:02:46
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
... Precizez, daca nu ai observat cumva pina acum , sint profund necredincios.
...
Lasa, lasa, ca nu-i bai, ai destula vreme sa devii si tu unu'...
Vechi 12.05.2010, 12:05:13
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Lasa, lasa, ca nu-i bai, ai destula vreme sa devii si tu unu'...
Toti avem cite-un defect nu? :)
Reply With Quote
Vechi 12.05.2010, 12:09:52
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Toti avem cite-un defect nu? :)
Unii o groaza, chiar...
Vechi 12.05.2010, 12:09:59
Scotianul
Guest

Talking Bineinteles ca sunt

obsedat de bani.Doar nu o sa fiu obsedat de religie sau de invataturile lui Hristos.Alea sunt pt idealisti.Eu sunt pragmatic ma nu obsedat.Caut profitul in scopul unei satisfactii personale,fie si in detrimentul altora.Ma doare undeva de altii.Sunt o gena mai egoista decat crezi tu.Eu vreau sa se oficializeze exterminarea Credintei.Omul,lipsit de vechiul sau reper nu va deveni mai bun.Istoria iti demonstreaza ca evoluam spre rafinamentul exterminarii nu spre conservarea speciei.Asa cum spuneam>omul lipsit de un reper moral precum crestinismul va spune>,,orice imi este permis.Nu ma va judeca nimeni".Daca imi invoci dreptatea umana te invit sa faci o plimbare pe ,,culoarul pasilor pierduti"din tribunale.Vei vedea cat este de subiectiva,corupta si imperfecta.Desi exista norma>arbitrarul actioneaza extrem de des.Arbitrar ma nu liber arbitru.cand omul va pune accent doar pe individualism>atunci consumul va urca pe pereti.Idem profitul.Aici intru eu in scena asa de Bulgakov.Oamenii interesati de consum si profit sunt competitivi.Le este indusa mentalitatea conform careia trebuie sa razbata,sa castige,sa fie cel mai bun.Asta implica concurenta si lipsa spiritului de sacrificiu la adresa altora.cand oamenii concureaza pt supravietuire,precum orice alta specie,atunci cel de linga tine este un potential concurent.Cat timp gandesti asa>este usor sa controlezi oameni pe principul competitiei care de fapt este un ,,divide et impera".
Mai voi credeti ca am inventat eu oul si gaina?Gaina momentan s-a suit in varfu parului de cat de arivisti am ajuns.Pe tine nu te obsedeaza banii?Nasol.Cumva nu imi mai esti simpatic pt ca nu te voi putea controla.daca iti vin idei bune?Pai eu nu vreau idei bune.Eu vreau profit.Vorba lu Al Pacino ,,Ce om in toate mintile ar putea afirma ca secolul acesta nu imi apartine in intregime?".Unii il numesc Diavol.Altii il numesc Profit.Altii il numesc in alt mod.
Nu exista diavol?No prob.Exista lupta pt profit care este mult mai salbatica.
Voi av uitati la tv sau traiti intr-o lume virtuala?In afara de profit..pt ce se mai lupta lumea actuala?Exista ceva in care banii sa nu isi revendice statutul?
Topcat..eu sunt cel care merge fara Dumnezeu.La fel ca si tine.O sa ne intelegem bine..trust me
Reply With Quote
Vechi 12.05.2010, 12:21:48
Scotianul
Guest

Implicit in loc de final

Auzi tu titlu de topic>,,ateismul este o prostie”Hahaha.Este cel mai bun mod de a spori productivitatea.Oamenii vor vrea mai mult pt ca nu va urma nimic.Totul se termina aici.
Eu as sponsoriza la greu ateismul.Gasiti hibe in invatatura lui Hristos.El le-a spus numai prostii.Daca eliminati invatatura lui>sa vedeti spectacol uman.Pina la urma>Biblia aia este un basm.Cine are nevoie de carticica aia scrisa marunt?Apostolii?Niste fanatici care nu erau in toate mintile.Hristos?O legenda.Hai ma..e usor sa eliminam aiurelile astea.
Este timpul ca Credinta sa dispara definitiv.Atat cat a mai ramas.Acum vine timpul unora ca mine si mie nu imi plac regulile morale ci doar cele ale supravietuirii.

Topcat>M-as bucura daca randurile mele te-au inveselit.Dupa ce le termini ce citit te rog iesi pe strada si admira lumea in care traim.Sa-mi spui unde am exagerat.Bine ai venit in lumea mea.Te salut...prietene.
Reply With Quote
Vechi 12.05.2010, 12:28:02
topcat
Guest

Implicit

Citat:
obsedat de bani.Doar nu o sa fiu obsedat de religie sau de invataturile lui Hristos.Alea sunt pt idealisti.Eu sunt pragmatic ma nu obsedat.Caut profitul in scopul unei satisfactii personale,fie si in detrimentul altora.Ma doare undeva de altii.Sunt o gena mai egoista decat crezi tu.Eu vreau sa se oficializeze exterminarea Credintei.Omul,lipsit de vechiul sau reper nu va deveni mai bun.Istoria iti demonstreaza ca evoluam spre rafinamentul exterminarii nu spre conservarea speciei.Asa cum spuneam>omul lipsit de un reper moral precum crestinismul va spune>,,orice imi este permis.Nu ma va judeca nimeni".Daca imi invoci dreptatea umana te invit sa faci o plimbare pe ,,culoarul pasilor pierduti"din tribunale.Vei vedea cat este de subiectiva,corupta si imperfecta.Desi exista norma>arbitrarul actioneaza extrem de des.Arbitrar ma nu liber arbitru.cand omul va pune accent doar pe individualism>atunci consumul va urca pe pereti.Idem profitul.Aici intru eu in scena asa de Bulgakov.Oamenii interesati de consum si profit sunt competitivi.Le este indusa mentalitatea conform careia trebuie sa razbata,sa castige,sa fie cel mai bun.Asta implica concurenta si lipsa spiritului de sacrificiu la adresa altora.cand oamenii concureaza pt supravietuire,precum orice alta specie,atunci cel de linga tine este un potential concurent.Cat timp gandesti asa>este usor sa controlezi oameni pe principul competitiei care de fapt este un ,,divide et impera".
Mai voi credeti ca am inventat eu oul si gaina?Gaina momentan s-a suit in varfu parului de cat de arivisti am ajuns.Pe tine nu te obsedeaza banii?Nasol.Cumva nu imi mai esti simpatic pt ca nu te voi putea controla.daca iti vin idei bune?Pai eu nu vreau idei bune.Eu vreau profit.Vorba lu Al Pacino ,,Ce om in toate mintile ar putea afirma ca secolul acesta nu imi apartine in intregime?".Unii il numesc Diavol.Altii il numesc Profit.Altii il numesc in alt mod.
Nu exista diavol?No prob.Exista lupta pt profit care este mult mai salbatica.
Voi av uitati la tv sau traiti intr-o lume virtuala?In afara de profit..pt ce se mai lupta lumea actuala?Exista ceva in care banii sa nu isi revendice statutul?
Topcat..eu sunt cel care merge fara Dumnezeu.La fel ca si tine.O sa ne intelegem bine..trust me
Dragule, se estimeaza ca 99,9% din speciile (deci cam 1 miliard de specii) ce au existat pe Pamint au disparut, asa ca o sa avem companie, nu ne vom plictisi.
Nu mi-ai raspuns la intrebare: ce ma retine pe mine la a face ceea ce povestesti tu mai sus?
Reply With Quote
Vechi 12.05.2010, 12:30:45
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Topcat>M-as bucura daca randurile mele te-au inveselit.Dupa ce le termini ce citit te rog iesi pe strada si admira lumea in care traim.Sa-mi spui unde am exagerat.Bine ai venit in lumea mea.Te salut...prietene.
M-au inveselit, dar mi se par foarte unilaterale.
Oricum, te asigur ca am mai multe legaturi cu lumea reala decit iti inchipui. Chiar cu cea a banilor :)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau o dovada? Templier Knight Generalitati 12 15.01.2011 14:17:34
O dovada incredibila de ipocrizie freespirited Generalitati 85 26.09.2010 09:02:57
prostie omeneasca padrevicentiu Generalitati 51 31.07.2010 18:43:21
Bunatate=prostie? sergiu Generalitati 3 12.10.2009 00:35:52
O dovada vie Laurentiu Intamplari adevarate 34 22.10.2007 18:18:07