![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iar eu am un extraterestru in cusca ciinelui. Din pacate dispare exact cind vine lumea sa il vada, dar exista :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu Dzeu aduce echilibrul social, cum nu l-a adus nici pina acum. Conform scenariului tau, care e frina care actioneaza asupra mea sa nu fac ceea ce povestesti tu mai sus? Precizez, daca nu ai observat cumva pina acum ![]() BTW, cred ca esti obsedat de bani. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Toti avem cite-un defect nu? :)
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
obsedat de bani.Doar nu o sa fiu obsedat de religie sau de invataturile lui Hristos.Alea sunt pt idealisti.Eu sunt pragmatic ma nu obsedat.Caut profitul in scopul unei satisfactii personale,fie si in detrimentul altora.Ma doare undeva de altii.Sunt o gena mai egoista decat crezi tu.Eu vreau sa se oficializeze exterminarea Credintei.Omul,lipsit de vechiul sau reper nu va deveni mai bun.Istoria iti demonstreaza ca evoluam spre rafinamentul exterminarii nu spre conservarea speciei.Asa cum spuneam>omul lipsit de un reper moral precum crestinismul va spune>,,orice imi este permis.Nu ma va judeca nimeni".Daca imi invoci dreptatea umana te invit sa faci o plimbare pe ,,culoarul pasilor pierduti"din tribunale.Vei vedea cat este de subiectiva,corupta si imperfecta.Desi exista norma>arbitrarul actioneaza extrem de des.Arbitrar ma nu liber arbitru.cand omul va pune accent doar pe individualism>atunci consumul va urca pe pereti.Idem profitul.Aici intru eu in scena asa de Bulgakov.Oamenii interesati de consum si profit sunt competitivi.Le este indusa mentalitatea conform careia trebuie sa razbata,sa castige,sa fie cel mai bun.Asta implica concurenta si lipsa spiritului de sacrificiu la adresa altora.cand oamenii concureaza pt supravietuire,precum orice alta specie,atunci cel de linga tine este un potential concurent.Cat timp gandesti asa>este usor sa controlezi oameni pe principul competitiei care de fapt este un ,,divide et impera".
Mai voi credeti ca am inventat eu oul si gaina?Gaina momentan s-a suit in varfu parului de cat de arivisti am ajuns.Pe tine nu te obsedeaza banii?Nasol.Cumva nu imi mai esti simpatic pt ca nu te voi putea controla.daca iti vin idei bune?Pai eu nu vreau idei bune.Eu vreau profit.Vorba lu Al Pacino ,,Ce om in toate mintile ar putea afirma ca secolul acesta nu imi apartine in intregime?".Unii il numesc Diavol.Altii il numesc Profit.Altii il numesc in alt mod. Nu exista diavol?No prob.Exista lupta pt profit care este mult mai salbatica. Voi av uitati la tv sau traiti intr-o lume virtuala?In afara de profit..pt ce se mai lupta lumea actuala?Exista ceva in care banii sa nu isi revendice statutul? Topcat..eu sunt cel care merge fara Dumnezeu.La fel ca si tine.O sa ne intelegem bine..trust me |
|
|||
|
|||
![]()
Auzi tu titlu de topic>,,ateismul este o prostie”Hahaha.Este cel mai bun mod de a spori productivitatea.Oamenii vor vrea mai mult pt ca nu va urma nimic.Totul se termina aici.
Eu as sponsoriza la greu ateismul.Gasiti hibe in invatatura lui Hristos.El le-a spus numai prostii.Daca eliminati invatatura lui>sa vedeti spectacol uman.Pina la urma>Biblia aia este un basm.Cine are nevoie de carticica aia scrisa marunt?Apostolii?Niste fanatici care nu erau in toate mintile.Hristos?O legenda.Hai ma..e usor sa eliminam aiurelile astea. Este timpul ca Credinta sa dispara definitiv.Atat cat a mai ramas.Acum vine timpul unora ca mine si mie nu imi plac regulile morale ci doar cele ale supravietuirii. Topcat>M-as bucura daca randurile mele te-au inveselit.Dupa ce le termini ce citit te rog iesi pe strada si admira lumea in care traim.Sa-mi spui unde am exagerat.Bine ai venit in lumea mea.Te salut...prietene. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mi-ai raspuns la intrebare: ce ma retine pe mine la a face ceea ce povestesti tu mai sus? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, te asigur ca am mai multe legaturi cu lumea reala decit iti inchipui. Chiar cu cea a banilor :) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|