![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Frumos iti sade sa-l trimiti pe domnul gibi intr-o biserica eretica...Nu ti-e teama ca se va sminti sau va ramane pe acolo? Vrei sa-l ai pe constiinta? ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Doamne eu in locul vostru as plesni de fericire, sa simt ca darul Duhului Sfant, si atmosfera plina de credinta, si frumoasa din cultul meu va aduce nenumarate suflete la credinta, asa cum au facut Sfintii Apostoli...dar voi, cam nu prea... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu intreb, raspund, glumesc, pe unii ii iau la misto, de cele mai multe ori vorbesc serios, sunt natural si nu am nimic de ascuns. Nu imi dau seama unde vezi tu tensiuni si diversiune. Citat:
Pai asta se si intampla. Dar ma repet noi nu putem sublinia aceste aspecte pentru ca putem fi acuzati de mandrie. Miscarea aceasta de innoire a Duhului Sfant (care cuprinde si darul vorbirii in limbi dar nu numai) a inceput in urma cu un secol si a ajuns astazi a doua forta in crestinism. Unul din patru crestini vorbeste in limbi. Iarta-ma, spun aceste realitati cu umilinta, eu nu am nici un merit aici. Duhul Sfant face acestea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Tocmai mi-ai amintit atatea ocazii in care abia imi tineam inima in loc sa nu iasa din piept. Fericirea intalnirii cu Dumnezeu nu se poate pune langa nimic altceva. Totusi, calea noastra nu e intotdeauna numai fericire. Sunt momente in care Dumnezeu lucreaza cu mare har si nu ne putem opri lacrimile de bucurie. Dar sunt si momente in care El se ascunde si ne lasa aparent singuri ca sa vada cum ne descurcam in incercare si ce alegem cand suntem la stramtorare. Pe Calea lui Hristos bucuria se impleteste cu suferinta si amandoua contribuie la formarea unui caracter crestin. Dincolo de toate, acesta este scopul principal al lui Dumnezeu cu omul: formarea unui caracter crestin care sa fie compatibil cu raiul Sau.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|