![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-merg de cinci ori pe saptamana la Biserica -de fiecare data cand trec pe langa o Biserica imi fac cruce de cel putin 7 ori -noaptea,inainte sa ma culc,imi spun rugaciunile si imi pun o cruce sub perna -in fiecare camera a apartamentului mi-am pus icoane(chiar si in baie) -tin toate posturile+miercurea si vinerea -desi am 42 de ani si sunt necasatorit,nu am intretinut niciodata relatii sexuale.Inca mai astept sa intalnesc acea persoana speciala,harazita de catre Dumnezeu. -fac pomeni saptamanale si dau bani la cersetori -cand am de-a face cu un ateu sau un om de alta credinta,imi fac cruce cu limba si spun Tatal Nostru in gand. Eu zic ca Dumnezeu e destul de multumit de mine si nu-i va mai permite Satanei sa puna stapanire pe trupul meu. Last edited by Gigi Yusuf; 11.05.2010 at 19:10:57. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Satana - Cititor de ganduri sau nu? | colaps | Generalitati | 33 | 10.06.2010 16:48:56 |
Este IADUL condus de SATANA? | bubulyna | Generalitati | 23 | 24.03.2010 10:29:52 |
Eurovision 2006 si votul pentru Satana | Ioan_Ciobota | Generalitati | 29 | 23.04.2008 13:31:49 |
|