11.05.2010, 15:35:17
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 07.01.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de antoradoi
MEDICII recomanda MEDICAMENTE cum recomanda GROPARUL GROAPA!Chirurgul recomanda operatia...ca altfel ar ramine fara obiectul muncii...Industria si comercializarea medicamentelor e la mare pret.
Personal am fost pusa in situatia sa iau niste pilule ,si sa fac multe injectii pret de un an si jumatate.Eram semiparalizata...si in nadejdea ca voi umbla pe propriile-mi picioare,luam cu nemiluita tot ce-mi recomanda medicul.....si ..nimic.Dimpotriva.Bafta mea a fost insa ceea ca :MA RUGAM,NEINCETAT.Neputind dormi,luni in sir,asta faceam.Plingeam si ma rugam.De mincat nu mai mincam ca nu mai aveam ce.Cheltuisem vreo 15.000 de dolari pe tratament si ajunsesem leftera.Refuzasem operatia la COLOANA (recomandata inca de la prima prezentare la medic?!?) Nimeni nu mai credea ca voi mai iesi din starea de larva.Devenisem o umbra.piele si os.Un mort -viu.Si totusi...minunea s-a-ntimplat.Fara medicamente ,insa.Ceaiuri...Le recomand tuturor.Eu care sa nu vad ceaiul,am baut galeti (Coada Calului,ceai ,o cana pe zi ,si bai,in cazul meu,evident),si in 2 luni mi-am revenit in mod miraculos.Acum alerg iarasi ca inainte,mi-am reluat munca.Multumesc lui Dumnezeu!
Cu problemele psihice e destul de dificil,desi toate pleaca ,practic ,de la PSIHIC....
Am o prietena care nu vrea sa renunte la medicamente desi starea ei nu se imbunatateste nicicum.Dimpotriva!...Ea face ce zice medicul!...Asa a zis medicul!...Nici un argument al meu n-o poate convinge sa renunte la medicamente.Are o traista plina ochi,din care ia zilnic ,cu rigurozitate:"Asa zis medicul!"
|
Cred ca pe tine poti aplica orice tratament doresti, crezi ca iti face bine si asa mai departe. Dar sa incepi sa dai sfaturi apropiatilor de tratament- asta chiar e inconstienta, adica nu ai constiinta faptului ca exista posibilitatea sa se intample ceva foarte rau (de exemplu daca se opresc brusc medicamentele)! Dar hai sa ne dam cu parerea, ca doar ne pricepem toti! Mai bine te-ai ruga ca prietena ta sa fie luminata de Dumnezeu sa faca lucrul cel mai bun pentru ea, fie ca asta inseamna pastile, schimbarea metodei de tratament sau chiar intreruperea lui!
|