![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu sa intru pe mess... exista o alta cale?
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Spune-ne aici datele parintelui, Manastire, adresa ca sa putem actiona.
Nu inteleg de ce actiunea trebuie purtata pe ascuns. Nu am primit nimic pe privat. |
|
||||
|
||||
![]()
am probleme ”tehnice”.
imi cer scuze celor care mi-au scris pe privat si nu pot vedea nici macar ce mi-au scris. in cel mai scurt timp posibil voi incerca sa rezolv. cei care vor sa trimita bani, ii rog sa imi trimita un mesaj privat pt a ii da contul si alte detalii.
|
||||
|
||||
![]()
Exista un singur ADEVAR , o singura CALE . . . In rest sunt "variante" , nascocite de mintea omeneasca , si atat
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Dar nu stiu de ce atata discretie, pur si simplu, da-ne detalii!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
Pe cei care vor sa ajute, ii rog sa imi trimita mesaj pe privat.
S-a inteles gresit. Nu trimit mesaje pe privat la toti membri. Am trimis la inceput, doar la cei care am crezut ca vor da. Apoi, au intrat restul pe mine. Nu am sa expun problemele parintelui pe internet, ca la un singur search viata lui sa fie expusa pe net. Cei care au dat, nu au nelamuriri. Cei care nu au dat (doar unii), sunt mai interesati mai degraba sa-i soarba suferinta, sa-i stie "povestea", decat de a-l ajuta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Voi posta dupa ce voi cere bincuvantare pt asta .
Si numele si adresa manastirii, ca sa puteti ajunge acolo.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai inca nu ai cerut binecuvantare de cand ai deschis topicul? De mult te roaga lumea. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Apel la rugaciune pentru o fetita bolnava | glykys | Umanitare | 130 | 21.05.2012 15:28:55 |
Apel umanitar urgent pentru un copil | laurastifter | Umanitare | 9 | 30.03.2012 15:10:28 |
Parinte doar pentru o vreme? | mihele_m | Intrebari utilizatori | 3 | 17.07.2010 16:38:16 |
Apel pentru rugaciune! | snowdrop | Umanitare | 6 | 24.11.2008 16:56:43 |
Apel pentru apararea familiei | alynna | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 19.05.2008 13:32:07 |
|