![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
(lupta la figurat, fatuca, asta ca nu care cumva sa rastalmacesti din nou)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cam urata viziune, si scrijelita judecata, iar nasul meu... snif snif...niet spiritualitate din directia dumneavoastra! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Cum luptati concret?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mirabela cred ca are o problema, nu eu. Harasho ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A cui e lupta mai dura, cand stai in tara si bati cu pumnul in piept ca lupti, sau cand iesi afara, muncesti si banii ajung in tara ? |
|
||||
|
||||
![]()
Lupt sa tin o familie in functiune. Lupt sa tin o firma in functiune, care, hraneste niste compatrioti de ai mei...Lupt cu fiecare cuvant, cu fiecare gest, cu fiecare gand, cu fiecare ruga...lupt cum pot si cat pot! Andrusca...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acu te las sa judeci singura care lupta-i mai dura, fatuca...
|
|||
|
|||
![]()
Andrusca pazea !!!! Se ia!!! Poate o sa ai si tu o problema, ca doar no, noi suntem cele mai fericite aici in Germania, numa la mancare ne gandim :))))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum inteleg ca se pune impozit pe dobanda de la banca...multumim mult, voi cei care ati votat, afectand destinele unor oameni, pentru un regim pe care nu il suportati voi, muncitorilor si luptatorilor ce sunteti.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu pot decat sa ma inclin...ai spirit cobativ, esti o amazoana. ![]() Ma declar invins...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pensiile functionarilor UE 9000 EURO | I.Calin | Generalitati | 3 | 05.01.2011 07:11:10 |
asa o aratam noi dupa ce vor taia salariile | annajanette | Generalitati | 39 | 30.06.2010 03:35:43 |
|