![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() nu am vesti mai bune>sorry.Credinta si putere oameni buni.Ce facem noi este doar etalonul felului in care am ajuns.Nu este cazul sa ne miram prea mult.O scurta privire in oglinda constiintei si ne trezim ca urlam ,,Imparatul e gol!"prin casa.Bye |
|
|||
|
|||
![]()
''Sa traiti bine''
51% au votat Basescu Nu-mi vine sa cred. Cand a fost suspendat putea fi demis dar nu a vrut majoritatea.Se pare ca ne meritam soarta. Cu Basescu parca traim mai rai decat cu PSD.Parerea mea.Si nu sunt psd-ist si nici pnl-ist nici nimic. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 08.05.2010 at 23:51:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
societatea pentru care lucrez, anul trecut a dat 150 de oameni afara. cei care au ramas au stat cu somaj tehnic, adica 75 % din salariu. Luna aceasta mai dau inca 40 % afara si e de ordinul sutelor. La cfr, au dat in februarie 10000 de oameni afara. Nu s-a intamplat nimic. Unul dintre parinti lucreaza acolo. la munca de jos. pt ca a fost atat de multa lume concediata, acum parintele meu trebuie sa faca munca la inca 3 colegi. Nu sporuri, nu zile festive, ture de 12 ore. La tv se vorbeste despre cfristi ca si cum toti ar fi ca nasul din tren. se uita ca sunt oameni care lucreaza la siguranta circulatiei, la marfa etc. Oricum si acolo nu s-a umblat cu concedierile la nivel inalt. In fine.. alte exemple...pt ca se stie ca cei care au votat cu dl basescu sunt cei din asa zisa clasa de mijloc...in oraselul meu de provincie mai sunt vreo doua fabrici. anul trecut au fost dati afara cu sutele. Cei care au ramas, au ramas cu somaj tehnic. Pe cand la Primarie s-au facut angajari anul trecut. La Primarie se dau bonusuri si prime de vacanta sau de sarbatori.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Si dupaia vine oastea sa traga-n ei , ca-n 907 in 33 ca -n 89 ca asta-i rolu oastei romane sa-i puste paia cre nu-s cuminti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sa postez un link despre eroul acelor zile.Am ales chiar site-ul CFR>daca nici ei nu stiu de aceea greva... http://www.cfr.ro/jf/romana/nr8/CtinNegrew.htm Bye |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si dupa aia sa se faca noi alegeri. e bine sa ne pastram doza de optimism si in vremuri de criza. si eu cred ca nu se va solutiona criza, ci vom intra in una si mai mai, si mai mare si...tot asa solutia? sa ne intoarcem fata catre Dumnezeu, ca sa ne dea putere sa rabdam ce va sa vina, ca oricum soluite nu exista(poate doar anii de glorie ai celui menit sa piarda sufletele).
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu vrea de la tine sa nu vorbesti prostii si sa nu aberezi atit si nimic mai mult. Sa fii om normal si sa-ti pastrezi sanatatea mintala. Asa ii arati ca il iubesti
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pensiile functionarilor UE 9000 EURO | I.Calin | Generalitati | 3 | 05.01.2011 07:11:10 |
asa o aratam noi dupa ce vor taia salariile | annajanette | Generalitati | 39 | 30.06.2010 03:35:43 |
|