![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Vin cu aceiasi rugaminte ca si scotianu,imi pare rau ca tre sa o fac aici si nu pe m.p.si sincer e prima data cand vad acest topic si de asta imi cer iertare
|
|||
|
|||
![]()
unde sa-ti trim banii?
|
|
||||
|
||||
![]()
Si eu astept amanunte ...cum pot ajuta altfel?
|
|
||||
|
||||
![]()
Oau. Cati ati raspuns.
Eu ma asteptam sa moara singur mesajul. Va multumesc. Pt detalii vb pe privat. Acum am vazut ca nu mergea privatul. Credeam ca daca pot trimite mesaje private e activat, dar m-am inselat. Sper ca acum sa mearga. Si ma mai miram ca nu raspunde nimeni.
Last edited by podolski_2; 08.05.2010 at 21:33:21. |
|
|||
|
|||
![]()
Ne scrii tu?
|
|
|||
|
|||
![]()
cred ca mai potrivit ar fi raspunsul public pt.cei interesati.
|
|
||||
|
||||
![]()
E contu personal cel prin care putem trimite si nu vreau sa fie facut public.
:)
|
||||
|
||||
![]()
Trimite-mi si mie datele, frate Podolski.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu e nevoie sa detaliezi mai mult de atat..s-a inteles. sunt multi care intra in forum ,dar nu au cont (in forum)..si pot ajuta |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Apel la rugaciune pentru o fetita bolnava | glykys | Umanitare | 130 | 21.05.2012 15:28:55 |
Apel umanitar urgent pentru un copil | laurastifter | Umanitare | 9 | 30.03.2012 15:10:28 |
Parinte doar pentru o vreme? | mihele_m | Intrebari utilizatori | 3 | 17.07.2010 16:38:16 |
Apel pentru rugaciune! | snowdrop | Umanitare | 6 | 24.11.2008 16:56:43 |
Apel pentru apararea familiei | alynna | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 19.05.2008 13:32:07 |
|