![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Langu; 07.05.2010 at 20:57:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde sa stranga echipa?Fa o lista cu zece parlamentari de prima mana.De ce spui ca dezbina natia,este unita?Dintre toti postdecembristii cred ca este cel mai bun. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar era mai usor sa nu se poata. Reimproprietarirea cui? Ca nici o fabrica n-a mai ramas ca in anii '50. Ca sa nu mai vorbim ca fostii proprietari, aia harnici si interprinzatori erau cam trecuti la cele vesnice sau in cel mai fericit caz cu mintea in alta parte decat la afaceri, iar mostenitorii de drept putin probabil ca s-ar fi dovedit mai vrednici decat neocomunistii nostri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. In primul rand n-ar fi fost corect..de ce sa se dea moca o fabrica la nivelul anilor '90 in schimbul a ceea ce a fost in anii '50? Chiar, pana la urma totusi au fost despagubiti cat de cat? 2. De gasit s-au gasit firme care sa le cumpere, nu asa s-a procedat? Dupa care le-au inchis, au vandut terenul, utilajele la fier vechi, etc. 3. Cum poti spune ca statul nu putea face nimic? Dar cum de statul a putut timp de 40 ani sa dea de lucru la oameni, salarii si conditii de munca decente si sa plateasca si datoria externa pe deasupra, iar "statul" asta nou in 20 ani a dus datoria externa de la zero la cote inimaginabile, si asta fara sa faca nimic concret ba mai mult, a ajuns tara in pragul falimentului? Statul are un rol marginal intr-o economie perfecta. Ori asa ceva nu exista in realitate. Cum scria in manualele noastre de economie ca intervine statul in situatii de criza? Creeaza locuri de munca, asumandu-si riscul (ca de aia e stat) unor investitii substantiale si de anvergura. Ce face statul acum? Ne face sa imprumutam bani pe care le imprumuta bancilor ca sa ne imprumute pe noi cu dobanzi enorme, de dragul carora daca suntem suficient de nebuni sa riscam si putinul care ne-a ramas, ne asumam riscul sa dam drumul in plina criza la o afacere cu 2-3 angajati si aia din familie si cu evaziune fiscala ca sa nu dam faliment prea repede, si uite asa cica scoatem tara din criza. Bani pentru care, ca i-am imprumutat si am facut bancile fericite, trebuie sa suportam TOTI reduceri de venituri prin taxe si impozite care sa franeze si mai mult economia, ori sa trimitem pensionarii care si asa traiesc pe muchie la moarte sigura. Te umfla rasul-plansul. Pai cum sa uitam, ca realitatea ne aduce mereu aminte. Si nu mergem inainte, ci mergem in jos. Last edited by AlinB; 07.05.2010 at 22:15:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unde ajungi?La 1989.Solutia?Pui ferma in mana unui intreprinzator(sau o vinzi),poti ramane sa muncesti daca pui osul la treaba sau emigrezi si muncesti la ferma vecinului pana iti vine mintea la cap.Statul este bun cand este Stat de-adevaratelea,cand este interesat in bunul mers al tarii si din pacate inca nu este cazul la noi.Hai ca am vorbit ca o vaduva de 50 de ani... |
|
|||
|
|||
![]()
Eu totusi nu pot sa imi explic ceva,vazand ca o sa scada si salariile invatatorilor cu 25% care si asa erau foarte mici:
daca nu o sa mai mearga prea multi invatatori si copii romanii nu vor mai avea unde sa faca scoala generala de unde vor iesi noi chelneri (ca tot a zis dl Basescu ca e nevoie de mai multi chelneri) care sa serveasca pe la mesele si receptiile acestor inselati de draci,noii ciocoi,anume cei din PDL de guverneaza acum Romania,de unde vor iesi noi soferi si personal care sa ingrijeasca averile acestora mentionati mai sus? Ca si ca sa fii sofer sau chelner trebuie acolo macar 8 clase.
|
||||
|
||||
![]()
De rugat ne-om ruga, de schimbat ni l-o schimba, problema este insa cu cine ni l-o schimba, ca tot din randurile noastre ale romanilor ar trebui sa fie. Daca 60% dintre romanii aflati in parlament s-ar strofoca macar un pic pt binele tarii lucruile cu siguranta ca ar fi fost alt fel. Dar uite ca parlamentul e plin tot de romani si marea majoritate au uitat de binele comun, fiecare tragand sa-i fie inainte de toate lui bine, si daca tot ii este bine de ce sa nu-i fie si mai bine, ca aici, in ceea ce priveste situatia actuala a Romaniei, intervine si lacomia.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intrebare retorica : Omul asta si clica lui, ori fi avand vreun Dumnezeu ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciunea pentru celalalt | sardamira | Pocainta | 4 | 01.10.2012 01:03:49 |
O rugaminte pentru cei din Bucuresti | Florin-Ionut | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 1 | 01.05.2011 10:37:22 |
Avionul presedintelui Poloniei s-a prabusit | Mihnea Dragomir | Stiri, actualitati, anunturi | 43 | 30.04.2010 11:33:10 |
ANTI-CIP: Scrieti PRESEDINTELUI! | marturisitor | Generalitati | 20 | 02.04.2010 15:33:40 |
|