![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In momentul in care eu decid ca-mi fac biserica mai la vale, ca modific nitel doctrina, deja sunt in alt duh (de dezbinare, razvratire, impotrivire, de-astea) si nu sunt in comuniune de credinta cu cei cu care am fost pana acum jumatate de ora (ca daca eram, nu plecam). http://www.ortho-logia.com/Romanian/Biserica.htm PS: ideea e nu ca suntem in acelasi cuget in 3 din 8 puncte. Cuget si comuniune e atunci cand suntem in acelasi duh in privinta tuturor celor 8. Ca ei cand s-au dus si s-au rugat in acelasi cuget, cred ca erau toti de-acord unii cu altii si-n comuniune completa (cata putea fi in acel moment), daramite dupa pogorarea Duhului.
|
|||
|
|||
|
Te asigur ca acum sunt mai aproape de ortodoxie decat atunci cand ma numeam ortodoxa.
Si chiar daca acceptam ca am plecat de undeva, uita-te si tu ca acum sunt aici printre ortodocsi si sunt destui care ar dori sa ma vada plecata, in timp ce se fac ca ma cheama... Baietii mei de obicei sunt in dezacord in 9 din 10 puncte. Dar sunt tot copiii mei, caci cand ii chem ma asculta si vin si fac ce le spun...Si, mai presus de toate, sunt ai mei pentru ca i-am nascut...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 07.05.2010 at 13:54:40. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 21:17:39 |
| Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 22:07:35 |
| Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 22:17:27 |
| Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 14:22:20 |
| Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 15:24:13 |
|
|