![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Sa nu uitam ca pr IUSTIN a zis sa ne rugam tare caci vin vremuri f.f. grele[de saracie,lipsa de servici..]Guvernul nu se va opri aici.La anul vor fi alte reduceri de salarii,pensii.E adevarat ca unii traiau in buiecie si asa nu te mantuiesti.Dumnezeu ne determina sa ne pocaim ,daca nu vrem s-o facem de buna voie.Si bunicii si parintii mei au supravietuit cu bine razboiului,chiar de n-aveau ce manca,asa ca ne vom descurca si noi.Problema este ca guvernul loveste in cei saraci .In loc sa reduca drastic parlamentarii [de care oricum nu avem nevoie],consilieri,...ei tot pe spinarea celor lipsiti traiesc.Daca eu dau ordine,dau pt ceilalti si eu am grija sa o duc bine...Ce diferenta este intre regimul de acum si cel trecut?Astia sunt mai tare vinovati de genocid.Dupa ce au furat totul,acum s-au trezit ca nu au bani pt popor.Fac niste pacate foarte mari pt care isi pierd mantuirea,iar cei ce indura totul ce permite Dumnezeu sa fie se pot mantui.Raul trebuie privit ca un bine pt suflet
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote=s1c2h3m4i5d6t7;244200]Sa nu uitam ca pr IUSTIN a zis sa ne rugam tare caci vin vremuri f.f. grele[de saracie,lipsa de servici..]
Sa fim atenti insa: Bunicii nostri chiar daca au suferit lipsuri materiale,nu au suferit de o asemenea vreme fara credinta.Isi gaseau reazemul in credinta,care nu era asa dispretuita ca astazi. |
|
|
||||
|
||||
|
Si asta inca nu-i nimic.
Voi stiti despre proiectul e-Romania? Prin care guvernul vrea ca toti cetatenii sa aiba o identitate virtuala unde fiecare isi va avea banii "virtuali" si multe altele? Acest proiect de lege intra in vigoare toamna aceasta (din cate am auzit) si va fi temporar optional, dar in viitorul apropiat Nu va fi om care va putea vinde sau cumpara fara sa aiba o identitate virtuala! Vor disparea toti banii lichizi. Pana si bancile cu cardurile si conturile lor vor parea o solutie buna decat ceea ce ne pregateste 'elita'. Cititi: http://saccsiv.wordpress.com/2010/04...ri-totul-abso/ http://saccsiv.wordpress.com/2010/05...nimeni”/ Si mai ales http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...ri-in-romania/ Acesta este inca un pas luat pentru a ne cizela mentalitatea sa acceptam pecetea fiarei in vremurile ce vor urma. Sa NU acceptam acest lucru. Sa refuzam cu desavarsire si cu inversunare e-Romania! Last edited by colaps; 07.05.2010 at 11:44:39. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cum facem acest lucru?
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
De ce spui asta?
|
|
|
||||
|
||||
|
Problema cea mai concreta la actual este Mantuirea. Nimic altceva.
|
|
|
||||
|
||||
|
Daca trebuie sa salvam ceva, sunt de acord. De ce nu se gandesc mai marii nostri sa impuna acest sacrificiu si celor care s-au imbogatit peste noapte. Cred ca 25 de procente din averile bogatilor chiar ar insemna ceva. Tot noi, cei care ducem tara pe umeri?
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca chestiunea mantuirii este transformata intr-o tranta lumeasca cu tehnologia, imprumutata de la protestanti, atunci nu mai vorbim de mantuire ci o "neo-ortodoxie" care numai ortodoxie nu mai e.
Pentru cine nu s-a prins deja, toti avem deja o "identitate virtuala", inclusiv aici pe forum, traim deja intr-un soi de dictatura, dar pentru ca cusca are bare de sticla, adica are niste pretentii si spoaiala de democratie avem iluzia libertatii. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Adica daca ar fi sa se faca cu adevarat justitie, ar insemana mai mult decat atat. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Pensiile functionarilor UE 9000 EURO | I.Calin | Generalitati | 3 | 05.01.2011 08:11:10 |
| asa o aratam noi dupa ce vor taia salariile | annajanette | Generalitati | 39 | 30.06.2010 04:35:43 |
|
|