![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Sa traiti bine!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ideala ar fi o monarhie absoluta.
De-ar mai fi oameni ca Stefan cel Mare, Vlad Tepes, Mihai Viteazul! |
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|||
|
|||
![]()
sau si mai bine: Sa traiti cum ati votat!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Schimbarea domniilor, bucuria....
|
|||
|
|||
![]()
hai sa facem o petitie la sindicate sa ne rasculam vb serios, daca ne adunam fortele ptr cei care sunt bugetari nu se va aplica.
|
|
|||
|
|||
![]()
E greu sa te rogi pentru Ceausescu,e greu sa te rogi pentru Iliescu,si e la fel de greu(pentru unii) sa te rogi pentru Basescu . Si totusi asta facem la fiecare Sfanta Liturghie,ne rugam ,de mai multe ori chiar,pentru cei ce ne conduc,pe mai multe planuri: politic, spiritual,la servici,in familie.
Dar ca sa ne rugam impotriva cuiva,aceasta nicicand nu o va accepta Dumnezeu.Aceasta nu e rugaciune,nici macar impotriva unui criminal ca Stalin sau Hitler.Cel mult poti zice:Doamne izbaveste-ne ,"Faca-se voia Ta !" ,si nu voia noastra |
|
|||
|
|||
![]()
Nu a zis nimeni mai frate Iustin sa te rogi impotriva lor ci doar sa te rogi sa fie schimbati de la conducere.
Cred ca dl Basescu majoritatea vietii sale nu a fost presedinte de tara,a fost suficient presedintele Romaniei poate sa vietuiasca in continuare foarte bine si fara sa fie presedintele Romaniei.Are si afaceri dl Basescu are si venit asigurat de statul roman ca fost presedinte rau nu o va duce. La fel si ceilalti ministri PDL care majoritatea au afaceri daca nu toti rau nu o sa o duca daca vor fi schimbati de la guvernare.
|
||||
|
||||
![]()
Am schimbat si reparat, pana am stricat de tot...mama ei de meserie...Da nu-i bai, ca macar ne-am portocalit, suntem mai exotici si noi, ce mama...(lu' procesu' verbal, ce credeati ?)
![]()
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 07.05.2010 at 00:41:49. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciunea pentru celalalt | sardamira | Pocainta | 4 | 01.10.2012 01:03:49 |
O rugaminte pentru cei din Bucuresti | Florin-Ionut | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 1 | 01.05.2011 10:37:22 |
Avionul presedintelui Poloniei s-a prabusit | Mihnea Dragomir | Stiri, actualitati, anunturi | 43 | 30.04.2010 11:33:10 |
ANTI-CIP: Scrieti PRESEDINTELUI! | marturisitor | Generalitati | 20 | 02.04.2010 15:33:40 |
|