![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atata timp cat cel rau lucreaza acolo ,cum poate fi bine,cum imi pot gasi linistea ? Mi se intampla sa trec acum cativa ani pe linga un SH din orasul meu tinut de niste sectanti.Am si intrat de cateva ori. Puneau melodii cu continut religios pe muzica moderna. Te rog sa ma crezi ca mi se facea rau si nu aveam putere sa mai stau. Nu vad necesitatea de a ne ruga cu sectantii. |
|
||||
|
||||
![]()
Anajanette, ai rabdare, rabdare! Adu-ti aminte de Evanghelia referitoare la bolnavul care a asteptat 38 de ani sa se vindece si care nu avea om care sa il bage in apa, dar el tot statea si astepta acolo... Rabdare, rabdare, si nu alege drumul usor si imbietor al sectantilor! Ortodocsii trebuie sa fie firi tari si calite, care sa nu se abata de la drumul cel drept si stramt!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Of, of, trebuie rugaciune si multa credinta!!!! Nu trebuie sa iti pierzi niciodata nadejdea! E bine ca ne intrebi si pe noi aici, si, mai ales, pe parintele duhovnic, ca sa nu cazi in capcane! Sa te ajute Dumnezeu!
|
||||
|
||||
![]()
Declari de la inceput in ce ape te scalzi... sfatul era pentru un crestin ortodox si este foarte eficient. Poate fi obositor ceea ce faci din dragoste pentru Dumnezeu... ma indoiesc. Ceea ce faci pentru Dumnezeu nu poate fi obositor, ci folositor... Ai decenta si pastraza pentru tine parerile. Cine merge la izvorul cu apa vie nu poate ramane nerasplatit de Dumnezeu. Tare va mai deranjeaza statornicia noastra a ortodocsilor!Am dat sfaturile din inima si pot sa-i spun acestei persoane ca daca le va urma, bineinteles vorbind cu duhovnicul, va vedea roadele si pentru ea si pentru cei ai casei Curaj si nu te lasa ratacita de sectari!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu m-am declarat ortodoxa niciodata. Trezeste-te, Tibsishor, fa un dus rece. Incepi sa vorbesti iresponsabil.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu inteleg de ce intra totusi pe acest site. Sau de ce nu se intoarce la ortodoxie daca ii place aici. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|