![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu cred ca am cuvinte pentru a-mi exprima bucuria ca ai ajuns sa citesti din scrierile Sfintilor Parinti. Eu cred ca, daca macar jumatate din cei de pe acest forum, care fac parte din alte grupari/culte religioase, ar avea taria de a citi aceste lucrari, ar intelege odata pentru totdeauna ca ortodoxia nu este doar o religie invechita si plictisitoare, ci asa cum spui, bine inradacinata si nimeni, niciodata nu o va putea schimba. Ca este de la inceput, dovada fiind scrierile din primele decenii dupa Hristos, asta tot nu ne-o poate lua nimeni... Sa stii ca noi nu va vedem ca pe niste inamici... Dovada fiind faptul ca voi ati intrat pe forumul nostru (fiecare cu motivul lui) si ati fost primiti omeneste si nu banati, asa cum am fost eu pe acel site penticostal, doar pentru ca eram ortodoxa... Incercam sa purtam discutii amicale si poate ne iesim putin din fire atunci cand incepeti sa ponegriti Cele Sfinte si sa luati in deradere ceea ce pentru noi are semnificatii aparte... Iarta-ma Doamne ajuta
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 21:17:39 |
| Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 22:07:35 |
| Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 22:17:27 |
| Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 14:22:20 |
| Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 15:24:13 |
|
|