![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Gandul ca nu stiu daca e corect sa ma implic prea mult apare daca fac referire la cazurile stiute. Nu de rea vointa vorbim, ci de care e vointa Lui Dumnezeu. N-as vrea sa fiu in... opozitie!!!... |
|
|||
|
|||
![]()
Om bun, inainte de toate , la postarea dumneavoastra apare intrebarea ; sunteti parinte ? Caci, daca nu sunteti, deja multe lucruri capata un sens vag si teoretic.
S-apoi, eu nu cred ca tot ceea ce face omul si pretinde ca face pentru Dumnezeu, este chiar sub indrumarea Lui Dumnezeu ori pe placul acestuia. Deci, cred ca ar trebui sa fim mai responsabili, mai cu grija si respect fata de cei din jururl nostru, mai cinstiti si mai buni...iar toate acestea sa le dedicam Domnului. Aici nu am avea cum sa gresim, dar in multe lucruri absolut individuale si care, in unele priviinte tin mai mult de iluzii si inventii si nu de adevaruri universal spirituale, putem sa ne ratacim, sa ranim in jur si sa ne mai si disculpam pe considerentul unei credinte masluite.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2- Foarte frumos vorbesti! As vrea sa cred ca stii bine ce!! 3- Lasa oamenii, si ocupa-te de OM. Parerea mea! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu trebuie sa traim ca Sfintii, nici nu avem cum, trebuie macar sa ne regasim in simplitatea si sfiala omeneasca de altadata, sa avem rabdare si sa traim asa cum ne mai tin puterile intr-o lume atat de complexa.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Stie cineva care e procedura pentru a intra o persoana la manastire?
Ce acte doveditoare trebuie sa detina persoana in causa? Multumesc! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu stiu daca va mai este de folos [COLOR=#800080]http://www.nistea.com/regula.htm[/COLOR] cap.II primirea in viata monahala Doamne ajuta !
|
|||
|
|||
![]()
Nu va faceti prea multe iluzii in directia asta. Nu sunt f multi care sa respecte procedurile, sa le zicem "standard". Cred ca ar fi bine sa mergeti personal in locurile unde banuiti ca s-ar afla. Stiu ca e mai greu, dar eu zic ca e cea mai eficienta solutie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
observ ca evitati diplomat raspunsuri la intrebarile care incalca intimitatea lui si va limitati decat la cautarea lui.frumos. dar sa ne spuneti si noua cand aveti un semn de la el...chiar daca nu spuneti ..locul ..manastirea:) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a disparut reincarnarea din Biblie? | wassabi | Generalitati | 82 | 10.07.2015 11:58:43 |
|