Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.05.2010, 13:19:54
PuiMicGeorgiana's Avatar
PuiMicGeorgiana PuiMicGeorgiana is offline
Member

Data înregistrării: 09.02.2008
Implicit

Multumesc mult. Si eu sper.....:)
http://georgiana-speranta.blogspot.com/ Cate odata sa putem invinge avem nevoie de ajutor
Reply With Quote
Vechi 21.10.2010, 14:23:39
Pr. Gheorghe
Guest

Implicit Pentru ca topicul sa nu fie uitat!!!

Citat:
În prealabil postat de PuiMicGeorgiana Vezi mesajul
Multumesc mult. Si eu sper.....:)

“Nu te teme, crede numai” (Luca 8, 50)

Incearca, frumoasa copila cu sufletul bun,

Sa-ti faci din nadejde un tovaras de drum!
Alaturi de ea sa iei si iubirea
Si mergi fara teama, gaseste-ti menirea!

Sa nu te-ntristeze nici trupul firav,

Nici mersul pe jos, ce pare suav.
In sufletul tau ai aripi de dor,
Intinde-le doar si viseaza la zbor!

+++++++++++++++++++++++++

Cu pace, Domnului sa ne rugam!
Doamne miluieste!

Pentru mila, viata, pacea, sanatatea, mantuirea, cercetarea, lăsarea si iertarea pacatelor roabei lui Dumnezeu, Georgiana, sora noastra, Domnului sa ne rugam!
Doamne miluieste!
Pentru intarirea ei in credinta, pentru intarirea ei in fata ispitei si raspus bun la Judecata lui Hristos, Domnului sa ne rugam!
Doamne miluieste!
Pentru ca Domnul sa ne daruiasca noua, unii fata de altii, dragoste nefatarnica si suflet milostiv, Domnului sa ne rugam!
Doamne miluieste!
Că bun si de oameni iubitor este Dumnezeul nostru, acestuia se cuvine marirea, cinstirea si inchinaciunea, Tatalui si Fiului Si Sfantului Duh, Treimea cea de o fiinta si nedespartita, acum si pururea si-n vecii vecilor!
Amin!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
La ce sa luam aminte mai mult in Postul Mare? antoniap Generalitati 8 29.04.2013 15:06:38
Va rog mult o rugaciune pentru doi oameni suspecti de cancer. Un_trecator Umanitare 5 11.04.2011 12:54:19
Rog foarte mult ajutati-ma intr-o problema anonim30 Intrebari utilizatori 16 22.08.2010 21:03:39
Va rog din suflet pomeniti-l in rugaciune si pe iulian are mare nevoie de rugaciuni ustrodica Rugaciuni 1 07.04.2010 12:31:32
Ce ar însemna pentru voi o "Constituție creștină" elom Generalitati 62 09.06.2009 17:17:25